Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Naistenpäivänä oltiin Vihdissä tukevasti aikuisuuden puolella – "Painovoima tekee työtään roikku kerrallaan"

"Kuumia aaltoja" tarjosi huumorin keinoin totuuksia ja vääjäämättömiä kehityskulkuja kahden naisen teatteriesityksessä Luksian auditoriossa Naistenpäivänä.

Taitavat näyttelijät ja laulajat Päivi Mäkinen ja Anu Hälvä esittivät vauhdikkaasti ja komediennen kykyjään käyttäen Anne Prokofjeffin kirjoittaman näytelmän ikääntyvän naisen kokemuksista.

Painovoima tekee työtään roikku kerrallaan. Kaikki hidastuu kuten vaikka lähteminen johonkin.

Ensimmäisenä päivänä miettii, että mihin, toisen päivänä että mitä pukisin päälle ja kolmantena päivänä miettii, että lähtisikö ollenkaan.

Älypuhelin toimii tunnepuhelimena kunnes siivotaan järkipuhelimeksi poistamalla siitä entiset heilat ja aiheuttaa yllätyksiä, kun automaattinen tekstinsyöttö muotoilee viestit uudelleen ja lyhenteetkin ovat uusia.

IOVN tarkoittaa että ikä on vain numero, KHV kaulahelttavaroitus ja LHSP lapset häpee silmät päästään.

Ikääntyvien vanhempien hoitoon liittyy oikeustoimiksi luokiteltuja asioita, jotka vaikeuttavat tavallisten asioiden hoitoa.

Lopuksi nämä esityksen Annet, toinen kuiskaaja ja toinen pappi, muistuttivat kahdesta tärkeästä sanasta: kiitos ja anteeksi.

Esityksen napakan sanailun välissä oli yhteislauluina muun muassa Aikuinen nainen, Supernaiset, Vanha nainen hunningolla ja Oon voimissain.

Myös muutamista kauniista sooloesityksistä yleisö sai nauttia.

Säestäjänä ja esityksen karaokeisäntänä toimi harmonikan ja pianon taituri Mikko Kangasjärvi

Lions Club Vihti/Nummelan perinteinen Naistenpäivätapahtuma on ollut ystävysten, Minna Vainio Nummelasta ja Serja Hyytiäinen Lohjalta, yhteinen vuosittainen traditio jo yli 15 vuoden ajan.

He haluavat kunnioittaa Naistenpäivää osallistumalla tapahtumaan ja pitävät tärkeänä, että tuotto käytetään hyväntekeväisyyteen lasten ja nuorten hyväksi.

Vuosien varrelta he muistavat useita mieleenpainuvia konsertteja, teatteriesityksiä ja luentotapahtumia.

– Ainoastaan parina vuotena olleet messutyyppiset tapahtumat eivät tuntuneet kiinnostavilta mutta taas tänäkin vuonna oli hyvin vastinetta pääsymaksulle.

Tapahtuman kruunasi kauniisti esillepantu juhlava väliaikatarjoilu. Alkoholiton kuohuviini ja Luksian leipuri-kondiittoriopiskelijoiden valmistamat suussa sulavat macarons-leivokset täydensivät iloisen iltapäivän tunnelman.

Tiina Noro