Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Järjestöt

viu.toimitus@media.fi

Järjestöpalstailmoitukset netissä www.vihdinuutiset.fi

Jokainen järjestöpalstailmoitus pyritään julkaisemaan kahdesti, toimitus tiivistää ilmoituksia tarvittaessa.

Järjestöpalstailmoitukset on toimitettava Vihdin Uutisille keskiviikon lehteen viimeistään tiistaina klo 10 ja viikonvaihteen lehteen viimeistään torstaina klo 10.

Vanjärven maaseutunaiset. Maaseutunaisten 60 vuotisjuhlat la 25.4.20 on peruttu. Katsotaan myöhemmin sopiva uusi ajankohta.

Vihdin Hevosjalostusyhdistys. Kevätkokousta ei pidetä aiemmin ilmoitettuna ajankohtana 16.4. Kokousta siirretään vielä määrittelemättömään ajankohtaan. Syynä kokouksen siirtoon on Suomen hallituksen linjaus rajata kokoontumiset enintään kymmeneen henkilöön. Yhdistyksen sääntömääräinen tilinpäätös ja -tarkastus on tehty sääntöjen mukaisesti. Lisätietoja: puheenjohtaja Jenny Ehrnsten Puh. 044 206 2725.

Hiiden Omaishoitajat ry / OmaisOiva-toiminta. Koska toimintamme koskettaa koronavirus-riskiryhmiä, tämän johdosta yhdistyksemme on päättänyt pitää OmaisOhjaamon suljettuna osoitteessa Karnaistenkatu 43, 08100 Lohja. Työntekijämme ovat kuitenkin tavoitettavissa puhelimitse tai sähköpostilla normaalisti. Poikkeuksena etävertaisryhmä – sen toiminta jatkuu kuvapuhelimen kautta. Lisätietoja pirjo.makinen@hiidenseudunomaishoitajat.fi / 040 5800442, katja.sandholm@hiidenseudunomaishoitajat.fi /044 9867187, minna.maenpaa@hiidenseudunomaishoitajat.fi / 040 1892121

Vihdin Vanhusten Tuki. Teatteriesitys Humiseva harju to 2.4.on peruutettu. Osallistumismaksu palautetaan maksaneille. Ilmoittakaa tilinumeronne Anna-Leena Brännarelle tekstiviestillä (0400-209 935) tai sähköpostilla.

Eläkeliiton Nummelan yhdistys. Tapahtumat ja kerhot on peruttu toistaiseksi koronavirustartunnan ehkäisemiseksi. Jatkosta ilmoitetaan erikseen. Myös yhdistyksen kevätkokous ja hallituksen kokous siirtyvät myöhemmin ilmoitettavaan aikaan.

Karkkilan Kuulo. Kuulolähipalvelu peruttu 7.4 koronaepidemian vuoksi.

Vihdin Reumayhdistys. Kevätretki Lehmirannan lomakeskukseen Saloon la 25.4. on peruttu.

Eläkeliiton Nummelan yhdistys. Tapahtumat ja kerhot on peruttu toistaiseksi koronavirustartunnan ehkäisemiseksi. Jatkosta ilmoitetaan erikseen. Myös yhdistyksen kevätkokous ja hallituksen kokous siirtyvät myöhemmin ilmoitettavaan aikaan.