Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin kunnalta aluehallintoviraston myöntämää erityisavustusta – nyt tuetaan talousahdinkoon joutuneiden perheiden lasten ja nuorten harrastusmahdollisuuksia

Vihdin kunnalla on nyt jaettavana aluehallintoviraston myöntämää erityisavustusrahaa, jolla tuetaan lasten ja nuorten harrastusmahdollisuuksia sellaisissa perheissä, joissa taloudellinen tilanne on syystä tai toisesta heikentynyt.

– Nyt kun korona on päässyt ravistelemaan taloudellista tilannetta useissa perheissä, on asia erityisen ajankohtainen, toteaa kunnan elinvoimajohtaja Petra Ståhl.

Vihdin liikuntapalvelut tarjoaa tukea 7–15-vuotiaiden lasten ja nuorten harrastusmaksujen maksamiseen kevätkaudella 2021.

Tuki maksetaan suoraa yhteistyösopimuksen tehneelle seuralle, eikä sitä voi maksaa yksityishenkilöille.

Joidenkin urheiluseurojen kanssa on jo tehty yhteistyösopimus, mutta mikäli lapsen tai nuoren harrastus ei ole yhteistyöseurassa, voi hanketyöntekijä neuvotella seuran kanssa yhteistyöstä.

Tukea harrastusmaksuihin voi saada sekä nykyiseen että aivan uuteen harrastukseen.

Mikäli perheessä on tarvetta tukeen harrastusmaksujen muodossa tai on jotain kysyttävää niin yhteyttä voi ottaa liikuntapalveluiden hanketyöntekijään Liisa Malmbergiin, liisa.malmberg@vihti.fi tai 044 4675 376.

Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti eikä tuen saajan tietoja julkaista.