Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nummelan koulun sisäilman laatua selvitetään – lautakunta käsittelee tilaratkaisuja seuraavan kerran 16.2.

Nummelan koulun ja Kuoppanummen koulun opetuskäyttöön on todennäköisesti tulossa lisää tilaelementtejä.

Lasten ja nuorten lautakunta jätti tiistai-iltana kummankin koulun tilaratkaisut pöydälle lisäselvityksiä varten.

Elementtien hankintaa käsitellään lautakunnan seuraavassa kokouksessa 16.2. Siihen mennessä lautakunta odottaa sisäilmatyöryhmältä tietoja Nummelan koulun tilanteesta.

Suunnitelmissa on ollut, että tilapalvelu hankkisi Nummelan koulun piha-alueelle tarvittavat tilaelementit – ja mikäli sisäilmatilanne sitä edellyttää niin tilaelementtejä enemmänkin.

Kuoppanummen koulun pihaan puolestaan on suunniteltu lisää tilaelementtejä, jotta kaikille oppilaille olisi ensi syksynä riittävästi opetustilaa.

Keskusteltavana on ollut jopa 24 uuden opetustilan hankkiminen Nummelan koululle tai vastaavien korvaavien tilojen hankinta.

Nummelan koulun pihassa nyt olevat opetuskäytössä ja hallinnon käytössä olevat kuusi tilaelementtiä ovat lautakunnalle tehdyn esityksen perustelujen mukaan tulleet käyttöikänsä päähän.

Kuoppanummen koulun tilaongelma on suunniteltu ratkaistavaksi nyt niin, että puolitoista vuotta sitten hankittujen tilaelementtien päälle lisättäisiin toinen kerros, jossa olisi samoin neljä opetustilaa.

Väliaikaisten tilojen hankinta Nummelan koululle ja Kuoppanummen koululle on tullut ajankohtaiseksi, jotta Nummelan alueella opetustilat riittäisivät ensi lukuvuonna ja lukuvuonna 2022-2023 Etelä-Nummelan alueelle rakennettavan uuden koulutalon valmistumiseen saakka.