Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

"Kun kauppa on aina auki, asiakas voi itse päättää, milloin haluaa asioida" – SSO:n kolme Prismaa avoinna pian ympäri vuorokauden

Suur-Seudun Osuuskaupan kolmeen Prismaan haetaan kevään aikana useita uusia työntekijöitä, kun maaliskuun puolivälistä alkaen Prismat toteuttavat asiakkaiden arkea helpottavan uudistuksen.

Halikon, Lohjan ja Nummelan Prismat aloittavat ympärivuorokautisen aukioloajan maaliskuun puolivälistä lähtien.

Ihan kylmiltään aukioloaikaa ei lähdetä pidentämään, sillä 24/7-aukioloa on testattu kaikissa kolmessa Prismassa jo kahtena vuonna joulun alla.

Kokeiluista kertyneet kokemukset ovat olleet positiivisia, ja yöaukiolosta on saatu hyvää palautetta myös Prismoista muualta Suomesta.

– Aikaisemmat 24/7-aukiolomme ovat olleet suosittuja, mikä osoittaa, että asiakkaiden tarpeet ja ostoskäyttäytyminen ovat muuttuneet, sanoo SSO:n Prismojen johtaja Panu Kärjes yhtiön tiedotteessa.

– Kun kauppa on aina auki, asiakas voi itse päättää, milloin haluaa asioida. Me emme enää rajaa sitä, vaan haluamme olla paikallinen suunnannäyttäjä.

Yöaukiolon johdosta osa kaupassa tavallisesti päiväsaikaan tehtävästä työstä voidaan siirtää yölle.

Yölle aiotaan siirtää esimerkiksi hyllytystä ja muiden myymäläprosessien hoitamista, joka osaltaan helpottaa myös asiointia, kun hyllytys rytmittyy tasaisemmin.

Kaikkiin kolmeen SSO:n Prismaan rekrytoidaan työntekijöitä osuuskaupan omasta henkilökunnasta, ja lisävahvistusta etsitään myös avoimella haulla.

– Yövuorossa työskentely perustuukin lähtökohtaisesti vapaaehtoisuuteen, johon aiemman kokemuksemme perusteella on ollut enemmän halukkaita, mitä vuoroja on ollut tarjolla, kertoo Panu Kärjes.