Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Salisusien C1-pojille Valio Akatemian erikoisstipendi – "Määrätietoisella yhteistyöllä mahdollistettiin toiminnan jatkuminen"

Valio Akatemia on myöntänyt 3000 euron erikoisstipendin Vihdin Salisusien C1-poikien joukkueelle.

Stipendi luovutettiin Urheilugaalassa torstaina 14. tammikuuta.

Valio Akatemia myöntää vuosittain erikoisstipendin, jonka saajan tulee esimerkillisesti edistää lasten ja nuorten liikuntaa, hyvinvointia ja kehittymistä.

Toiminnan tulee myös edustaa liikunnan iloa, yhteisöllisyyttä, pieniä ja suuria onnistumisia, motivoituneita ja innostuneita lapsia, nuoria ja toiminnassa mukana olevia aikuisia. Toiminnan tulee olla pitkäjänteistä sekä osoittaa edelläkävijyyttä.

Tänä vuonna stipendillä palkittiin siis salibandyseura Vihdin Salisusien 2005 syntyneiden eli C1-poikien joukkue.

– Joukkue oli vuosi sitten haastavassa tilanteessa pelaajien siirryttyä naapurikuntien seuroihin ja valmennustiimin hajottua. Määrätietoisella yhteistyöllä uusi valmentaja ja pelaajat mahdollistivat toiminnan jatkumisen kotikunnassa, tutussa seurassa ja kavereiden kanssa, Valion markkinointipäällikkö Nina Wahlström kertoo tiedotteessa.

– Osoitus onnistumisesta oli joukkueen nousu seuran historian ensimmäisenä juniorijoukkueena ykkösdivisioonaan tänä syksynä, Wahlström jatkaa.

Valio Akatemia sai yhteensä lähes 2000 hakemusta, joiden joukosta valittiin 335 stipendiaattia ja erikoisstipendin saaja. Erikoisstipendi on suuruudeltaan 3000 euroa, ja joukkue aikoo käyttää sen mahdollistamaan tavoitteellisen salibandyharrastuksen jatkamisen Vihdissä.