Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

Vihdin kunta myöntää nuorille jälleen 150 kesätyöseteliä – työpaikkaa kannattaa etsiä juuri nyt

Vihdin kunta myöntää jälleen 150 kesätyöseteliä 15-18 -vuotiaille vihtiläisille nuorille.

Kunta korvaa vuosina 2003-2006 syntyneille 300 euroa kesätyösetelillä työllistetyn palkasta.

Nuori voi hakea jo nyt kesätyöpaikkaa vihtiläisestä yrityksestä tai rekisteröityneestä yhdistyksestä.

Työsuhteen pitää ajoittua 1.5-31.8. väliselle ajalle. Kesätyö on kestoltaan vähintään kymmenen työpäivää ja työtunteja on oltava vähintään 50. Minimipalkka on 350 euroa, käytännössä seitsemän euroa tunnilta.

Työnantajana voi toimia yritys tai rekisteröitynyt yhdistys, jolla on kiinteä toimipiste ja säännöllistä toimintaa Vihdissä, jolloin kesätyösetelillä työllistetty nuori työskentelee Vihdin kunnan alueella.

Yksi työnantaja voi palkata maksimissaan kolme nuorta kesätyösetelin avulla.

Työnantaja ei voi palkata perheenjäseniään kesätyösetelillä, eikä työnantajana voi toimia yksityistalous, perhe, yksityinen henkilö, seurakunta, kunta, kuntayhtymä tai valtio.

Työnantaja täyttää nuoren ja yrityksen tai yhdistyksen tiedot sähköiseen ilmoittautumisjärjestelmään.

Ilmoittautumisen linkki aukeaa Vihdin kunnan verkkosivuilla maanantaina 1.2. klo 9.00 osoitteessa www.vihti.fi/kesatyosetelit

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumisaika 1.2.–31.5. Yksi nuori voi saada yhden kesätyösetelin kesän 2021 aikana.

Sähköinen järjestelmä näyttää reaaliaikaisesti jäljellä olevien kesätyöseteleiden määrän. Kesätyöseteleitä ei voi varata.

Kunnan verkkosivuilla vinkataan, että nuoren aktiivisuus ja työnantajan ripeys nuorten kesätyöntekijöiden valinnoissa ja ilmoittautumisajan huomioimisessa ratkaisee.

Lisätietoja: www.vihti.fi/kesatyosetelit