Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Omatoimiavantoja pitkin pitäjää – tässä lista talviuintipaikoista Vihdissä

Talviuinti on kovassa nosteessa nyt koronarajoitusten aikana. Saunaan ei uusi talviuimari koronatilanteen takia pääse, mutta Vihdissä pidetään auki muutamia avantoja. Niissä voi käydä kuka tahansa omatoimisesti.

Huhmarin Huurteiset pitää avantoaan pumpulla auki Palojärvellä. Ulkovalot ovat päällä kello 20:een. Lämpimiä pukeutumistiloja ei ole. Liittymä parkkipaikalle aurataan. Kyselyjä talviuinnista on tullut Huurteisille paljon.

Enäjärven Jäähileet pitää avantoaan auki Enäjärven Ojakkalan puoleisessa päässä. Pumppu pyörii avannossa, joka on laiturin päässä. Pukukoppia ei ole.

Otalammessa pidetään talkoovoimin auki kahta avantoa. Pumppua ja pukeutumistiloja ei ole.

Vihdin Pirtti Moksjärven rannalla on suljettu eikä avantoakaan tiettävästi ole.

Vihdin seurakunta järjestää tulevana lauantaina Riuttarannan leirikeskuksessa Moksjärven rannalla. Tunnin saunavuorojen välissä on puolen tunnin siivous- ja tuuletustauko. Tuotto Yhteisvastuu-keräykseen. Päivä myytiin loppuun tunnissa, mutta seurakunnasta kerrotaan, että lisää sauna- ja avantouintipäiviä on tulossa.