Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Viestin 70-vuotisjuhlahiihdot lauantaina – kuntoilijoille omat ohjeet

Vihdin Viestin hiihtojaosto ja Nummelan Tarmo järjestävät 1. alueen mestaruushiihdot Nummelanharjun hiihtoladuilla Tarmonmajalla lauantaina 20.2. Hiihdot ovat Vihdin Viestin 70-vuotisjuhlahiihdot.

Ladut ja pysäköintialue eivät ole käytössä kilpailun järjestelyjen vuoksi klo 7–16.

Hiihtoladuista on kuntoilijoiden käytössä tuolloin lentokenttäalueen kiertävät reitit sekä luistelijoille luistelurata. Hiihtäjien ja luistelijoiden pysäköinti on mahdollista uimahallin ja koulukeskuksen parkkialueella sekä Airhotellin parkkipaikalla.

Koronarajoitteiden ja kilpailujen järjestämisen mahdollistamiseksi viranomaisen ohjeistus on, ettei kilpailualueella saa oleskella tai kokoontua kilpailujen aikana kuin urheilijat. Alueella liikkumista pyritään minimoimaan.

1-alueen hiihtäjät muodostuu Helsingin ja Uudenmaan alueiden hiihtoseurojen hiihtäjistä. Kilpailu on osanottajamäärältään Etelä-Suomen suurimpia.

Lauantaina hiihdetään henkilökohtaisia hiihtomatkoja vapaalla tyylillä. Osallistujien määrä tarkentuu ensi viikon keskiviikkona. Lisätietoa kilpailusta löytyy Vihdin Viestin hiihtojaoston sivuilta vihdinviesti.sporttisaitti.com.