Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mahdollinen altistuminen koronavirukselle Espoon Eläinkeskus Oy/24Pets -yrityksessä

Nummelan Veikkoinkorvessa sijaitsevassa Espoon Eläinkeskus Oy/24Pets -yrityksessä torstaina 4.3. asioineet ovat saattaneet altistua koronavirukselle. Perusturvakuntayhtymä Karviaisen tiedotteen mukaan mahdollinen altistumisaika on klo 12-18.

Mikäli on ollut paikalla kyseisenä ajankohtana, tulee kahden viikon ajan mahdollisesta altistumisesta seurata erityisen tarkkaan, saako koronavirustautiin sopivia oireita.

Koronavirustaudin oireita voivat olla kuume, yskä, kurkkukipu, nuha, hengenahdistus, haju- tai makuaistin menetys tai ripuli tai vatsakipu ilman muuta ilmeistä syytä.

Jos yksikin mainituista oireista kehittyy, pitää varata aika koronavirusnäytteeseen osoitteesta  koronabotti.hus.fi tai soittamalla Nummelan tai Karkkilan terveysasemien koronapuhelinpalveluun, jossa on takaisinsoittojärjestelmä. Lisäksi pitää välttää väkijoukkoja ja lähikontakteja niin paljon kuin mahdollista.

Yleistietoa karanteenista löytää Karviaisen verkkosivuilta.