Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lanne ja Saarni Nummelan Palloseuran vuoden pelaajat

Jalkapallo: Nummelan Palloseura palkitsi online -päättäjäisissään kauden parhaitaan. Päävalmentaja Jan Nyberg: ”Tämä on ollut hyvin haastava kausi”.

Nummelan Palloseura piti etäyhteyksien kautta kauden päättäjäiset lauantaina.

Päättäjäisiä siirrettiin jo kerran eteenpäin, jotta tilaisuus olisi voitu pitää yhteisen katon alla. Korona kuitenkin siirsi tilaisuuden NuPSinkin kohdalla verkkoon.

Seuran valmennuspäällikkö Jan Nyberg kuvasi viime kautta äärimmäisen haastavaksi. Koronaepidemia teki kaudesta rikkonaisen ja pelillisestikään ei päästy odotettuihin tuloksiin.

– Joukkueista 2005 -syntyneiden tyttöjen Laura Kalmari -turnaukseen pääsy oli yksi hienoimmista saavutuksista. Samoin tyttöjen 2010–2011-syntyneiden joukkueen Hesa Cup -voitto oli hieno juttu, Nyberg nostaa seuran parhaita saavutuksia.

Kausi on nyt kuitenkin ohi ja valmennuspäällikkö kertoo, että katse on jo tulevassa. Niin hämärän peitossa kuin se vielä koronan vuoksi onkin.

– Keskitymme varmasti nostamaan sarjatasoja erityisesti poikapuolella, jotta pelaajanpolku toimisi seurassa mahdollisimman pitkälle. Toivoisin ilmeen kirkastusta edustusjoukkueisiin ja yleisestikin myönteistä energiaa joukkueisiin, vaikka olosuhteet ovat hyvin haastavat myös nyt, Nyberg pohtii.

Päättäjäisissä palkittiin lukuisa määrä seuran pelaajia ja toimihenkilöitä.

Vuoden pelaajaksi tyttöjen ja naisten puolelta valittiin B-tyttöjen joukkueesta Enni Saarni.

– Saarni on tunnollinen harjoittelija. Periksiantamaton ja nopea pelaaja, jolla on hyvä laukaus. Harjoittelu on tuottanut tulosta ja menestys on ollut hienoa. Hänet onkin valittu Helmariturnauksen AllStars-joukkueeseen.

Miesten vuoden pelaajana palkittiin Ossian Lanne.

– Lanne saavuttanut valtavan henkisen kasvun pelaajana ja omaa vahvan tahtotilan viedä joukkuetta eteenpäin. Hän on taistelija, jonka periksiantamattomuus näkyi kaikessa tekemisessä ja antoi uskoa myös muulle joukkueelle vaikeinakin hetkinä, perusteluissa kerrottiin.

Lanne oli myös miesten edustusjoukkueen vuoden pelaaja. Naisten edustusjoukkueen vuoden pelaajaksi taustajoukot valitsivat Anna Råmarkin.

Vuoden valmentajaksi valittiin Tytöt 2005-syntyneiden valmentaja Juha Ojala, joka luotsasi joukkueen Laura Kalmari -turnaukseen saakka. Pienempien kenttien vuoden valmentajana palkittiin Sami Hakala-Bergman.

Molempien valmentajien luotsaamat joukkueet valittiin myös vuoden joukkueiksi.

Harri Saksan muistopalkinnon sai tänä vuonna tyttöjen 2006–2007-syntyneiden joukkueen Nelli Laakkonen.

– Hän on periksiantamaton ja ahkera harjoittelija. Ahkeran harjoittelun ansiosta Nelli on ottanut hurjia harppauksia eteenpäin ja kehittynyt kuluneen kauden aikana, perusteluissa kerrottiin.