Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Kuvataidekoulun oppilashaku on käynnissä – tulossa maksuton tutustumispaja etäyhteydellä

Uusien oppilaiden hakuaika Vihdin Kuvataidekouluun on käynnissä ja jatkuu 2. toukokuuta saakka. Nykyisten oppilaiden jatkoilmoittautumisia otetaan vastaan 18. huhtikuuta asti.

Kuvataidekoulun rehtori Liisa Pöllänen kertoo, että uusille oppilaille on luvassa maksuton tutustumispaja lauantaina 24. huhtikuuta.

– Tutustumispaja toteutetaan etänä livevideoyhteydellä. Pajassa pääsee tutustumaan opettajiin ja kokeilemaan harrastusta, Pöllänen sanoo.

Pajapäivään tulee ilmoittautua ennakkoon maanantaihin 19. huhtikuuta mennessä osoitteessa https://vihdinkuvis.eepos.fi/. Ilmoittautuneet jaetaan iän mukaisiin pienryhmiin. Pajoihin osallistujat saavat noutaa koululta materiaalipaketin ennen tapahtumaa.

Myös kuvataidekouluun hakeminen tapahtuu sähköisellä hakulomakkeella, jonka löytää niin ikään osoitteesta https://vihdinkuvis.eepos.fi/.

Vihdin Kuvataidekouluun on myös jatkuva haku, mutta kesken lukuvuoden hakeneille tarjotaan paikka vain jos ikätason ryhmissä on tilaa.

Kuvataidekoulussa on oppilaspaikkoja noin 280 vihtiläiselle lapselle ja nuorelle, joiden ikähaitari on 4-vuotiaista aina 20-vuotiaisiin saakka.

Jos hakijoita on enemmän kuin oppilaspaikkoja, paikat ja varasijat arvotaan johtokunnan kokouksessa.

Kuvataidekoulun rehtori Liisa Pöllänen kertoo, että johtokunta on valittu Vihdin Kuvataidekoulun kannatusyhdistyksen vuosikokouksessa ja että kokoonpanossa tapahtui pieniä muutoksia.

Johtokunnan puheenjohtajaksi valittiin Varpu-Leena Malmgren.

Jäseniksi valittiin Eero Joenrinne (varajäsen Erja Väyrynen), Henrikki Halme (varajäsen Mari Lajunen), Ulla Honkimaa (varajäsen Harri Hakala), Heli Manninen (varajäsen Pauliina Ruokokoski) ja opettajajäseneksi Tommi Hämäläinen (varajäsen Tommi Sandberg).

Lisätietoa: vihdinkuvataidekoulu.fi