Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Omakotiyhdistyksen 4 100 kirjettä kadoksissa

Puheenjohtaja: ”Odotan viestiä Postilta.”

– Näyttää siltä, että Posti hukkasi Vihdin Omakotiyhdistyksen 4 100 jäsenkirjettä, kertoi yhdistyksen puheenjohtaja Veikko Hallikainen perjantaina iltapäivällä.

Kirjeet jätettiin maanantaina kello 13:n aikaan Nummelan K-supermarketin asiamiespostiin.

– Ajateltiin, että kirjeet ovat perillä jäsenillä torstaina tai viimeistään perjantaina. Kun selvittelin asiaa, niitä ei ollut jaettu. Maksoimme Postille lisähintaa lajittelusta postiunumeroiden mukaan.

Hallikainen mainitsee saaneensa hieman kylmän vastaanoton Postin Nummelan jakelukeskuksesta, joka toimii Hiidentorin alakerrassa.

– Yritin mennä sisään tiedustelemaan kirjeiden kohtaloa, mutta ei onnistunut. Odotin vartin verran ulkona, ja sitten joku tuli kysymään asiaani. Lyötiin kouraan lappu, jossa oli numero, johon voi soittaa ja kysellä. Soitin, ja 40 minuuttia piti odottaa ennen kuin pääsi läpi.

– Olen kysellyt kirjeiden perään Helsingistä useaan kertaan. Lupasivat tiedottaa. Sitä tässä odotellaan, sanoi Hallikainen perjantaina.

Häntä harmittaa, sillä kirjeessä oli tärkeää asiaa Vihdin Omakotiyhdistyksen jäsenille:

– Kovan työn tuloksena ensi kertaa saimme hyvän jäsentarjouksen operaattorilta 5G-liittymästä. Elisasta jo kysyttiin ja vähän ihmeteltiin, eikö tarjous kiinnosta. Odotan viestiä Postilta!