Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Urheilu

viu.toimitus@media.fi

Urheilupalstailmoitukset netissä www.vihdinuutiset.fi

Jokainen ilmoitus pyritään julkaisemaan kahdesti, toimitus tiivistää ilmoituksia tarvittaessa.

Urheilupalstailmoitukset on toimitettava Vihdin Uutisille keskiviikon lehteen viimeistään tiistaina klo 10 ja viikonvaihteen lehteen viimeistään torstaina klo 10.

Nummelan Tarmo. Kaikille avoimet yleisurheilun Vihdin Autotalo -sarjakilpailut alkavat Nummelan urheilukentällä ma 7.6. Osakilpailujen aikataulut, lajit ja säännöt ovat Tarmon kotisivuilla nummelantarmo.fi. Sivuilla on myös korona-ajan toimintaohjeet. Sarjoja on 3-15 -vuotiaille. Kilpailuihin on vain ennakkoilmoittautuminen viimeistään kisaa edeltävänä sunnuntaina, kisapaikalla ei voi enää ilmoittautua. Tervetuloa mukaan.

Huhmarin Haka. Maastojuoksut urheilukentällä maanantaisin klo 18.

Vihdin Pallon pesiskoulut 6-13v lapsille pidetään kesäkuun alussa. Lisätiedot ja ilmoittautuminen: www.vihdinpallo.net/pesiskoulu-2021/

Vihdin Viestin lasten yleisurheilukoulut alkavat viikolla 20 Nummelan urheilukentällä. 4-5-vuotiaat maanantaisin klo 17.05-17.50, 6-7-vuotiaat keskiviikkoisin klo 17.45-18:45 ja 8-12-vuotiaat maanantaisin klo 18-19 ja keskiviikkoisin klo 19-20. Lisätietoja ja ilmoittautumiset www.vihdinviesti.fi

Vihdin Pallo. Miesten harrastepesis aloittaa kesällä 2021. Äijäpesiksen lisätiedot ja ilmoittautumiset www.vihdinpallo.net.