Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Liikunta ja luonto – Vihdin vetovoimasta keskustelemassa Petteri Orpo

Kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo vieraili vihtiläismaisemissa perjantaina 28. toukokuuta. Keskustelutilaisuus lähetettiin Facebookin kautta livelähetyksenä. Vierailu on nähtävissä tallenteena Uudenmaan Kokoomuksen Facebook-sivuilla.

Petteri Orpon kanssa olivat keskustelemassa vihtiläiset kuntavaaliehdokkaat Jarmo Karjala, Arja Uusitalo ja Juha Uusitalo. Iloista keskustelua värittivät linnunlaulu sekä lentokoneen ja helikopterin äänet. Monipuolisessa Vihdissä riittää tilaa tehdä ja harrastaa. Harrastusmahdollisuudet sekä kaunis luonto ovat Vihdin vetovoimatekijöitä, mikä Kokoomuksen puheenjohtajankin on helppo uskoa.

Vihtiläisten seurojen aktiivinen toiminta ja vihtiläisten liikuttaminen saivat kiitosta. Fyysisen aktiivisuuden lisäämisellä on paljon positiivisia terveysvaikutuksia. Mieluisten liikuntamuotojen tarjoaminen jokaiselle kuntalaiselle edistää kunnan ja kuntalaisten hyvinvointia, summasi Arja Uusitalo.

Muun muassa Nuuksio ja Nummelanharju ovat kaikille vihtiläisille tärkeitä paikkoja ja niiden saavutettavuus on todella tärkeää. Nuuksion saatavuutta onkin suunniteltu parannettavaksi ja se koetaan tärkeäksi Vihdissä, arvioi Jarmo Karjala.

Juha Uusitalo toi esille myös vihtiläisen vesiluonnonsuojelun ja turvaamisen jälkipolville osana suurempaa kokonaisuutta, kuten Itämerta.

Vilkas keskustelu olisi varmasti jatkunut iltaan, mutta kiireisellä puheenjohtajalla asfaltti poltteli jo kohti vuoden asuntomessukaupunkia Lohjaa.