Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Minigolf-rata avautui Vihdin kirkonkylän K-Supermarketille – "Kaikki vaan pelailemaan!"

Vihdin kirkonkylän K-Supermarketin pihalle on avautunut 18-reikäinen minigolf-rata, joka on suunniteltu perheystävälliseksi.

Pelaamaan pääsee kesän jokaisena päivänä.

Kauppias Timo Laukkanen kertoo, että minigolfia on suunniteltu monta vuotta. Huhtikuussa asia laitettiin uudelleen vireille ja rata avattiin toukokuun viimeisenä viikonloppuna.

Laukkanen sanoo, että rata on mietitty siten, että pelaaminen on mukavaa iästä ja taitotasosta riippumatta. Perheystävällisen radasta tekee hieman lyhyemmät radat kuin tavallisesti, joten pienetkin lapset voivat saada pallon reikään sääntöjen mukaisella seitsemällä lyönnillä.

Myös haastetta haluavia pelaajia on radan suunnittelussa ajateltu. Kokeneet pelaajat voivat saada pallon yhdellä lyönnillä reikään, mutta pienikin virhelyönti saa pallon kaartumaan väärään suuntaan.

Kentältä löytyy sekä helppoja että haastavia ratoja.

Timo Laukkanen kertoo, että asiakkaat ovat ottaneet radan innoissaan vastaan ja että ihmiset ovat olleet iloisia uudesta aktiviteettimahdollisuudesta kirkonkylässä.

– Eri-ikäistä ja tasoista porukkaa on käynyt pelailemassa. Naisille, miehille ja lapsille löytyy kaikille omat mailat, kauppias toteaa.

Ensimmäisenä aukioloviikonloppuna asiakkaat tulivat kokeilemaan minigolfia niin innokkaasti, että kauppiaiden oli tilattava lisää mailoja.

Laukkanen kannustaa kaikkia kokeilemaan uutta rataa:

– Kaikki vaan pelailemaan! Itse en ole vielä päässyt pelaamaan koko kierrosta, mutta testattu on!

Minigolf-rata sijaitsee K-Supermarket Vihdin pihalla (Kirjavantie 2). Mailat sekä pallot saa Brasserie Kotimosta. Avoinna joka päivä 10-19. Aikuiset pelaavat 7 eurolla, lapset 5 eurolla ja alle 5-vuotiaat ilmaiseksi. Perhelippu maksaa 20 euroa.