Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Suviyön soitto Vihdin kirkossa juhannusaattona

Vihdin kirkossa kuullaan juhannusaattona jälleen Suviyön soitto. Konsertteja on kaksi, klo 21 ja 22. Konsertissa tehdään musiikillinen matka soittaen ja laulaen halki Suomen, käväisten Ranskanmaallakin.

Matka alkaa kohti juhannusyötä laulamalla kaikki yhdessä armaasta ajasta ja suloisesta suvesta. Juhannus on erityisen tärkeä juhla myös länsinaapurissamme, ja siellä pistäydytään ihastelemassa Pohjolan kesäistä kukkaloistoa.

Ruotsalaiselta laitumelta siirrytään Myrskyluodolle onnittelemaan Ahvenanmaata sen juhlavuotena. Musiikillinen matka jatkuu itäisen Suomen saareen, jossa lauletaan kaikki yhdessä Nestorin ja norpan kanssa.

Tämän jälkeen katsellaan ja kuunnellaan kesäistä maisemaa onnellisina. Seesteinen tunnelma vaihtuu haikeuteen, kun tavataan linnun kirkkomaalla. Melankoliset tuntemukset saattavat herätä illan saapuessa missä päin tahansa maailmaa, ja kaihoisa tunnelmointi jatkuu käynnillä ranskalaisessa joki- ja peltomaisemassa. Takaisin Suomeen matkataan yöllä linja-autossa ja nähdään huuruisesta ikkunasta vaihtuvat maisemat. Päätepysäkkinä on Vihdin Nummela, jossa lauletaan taas kaikki yhdessä samalla kun meidän täytyy kävellä näin.

Suviyön soitto Vihdin kirkossa 25.6.2021 klo 21 ja 22: Lasse Leppänen – Laulu, urut, piano, kitara, Sara Leppänen – Laulu, piano, nokkahuilu, Aino-Maria Ollikainen – Piano