Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

Vihdin kunta teki tarjouksen Lohjan rannasta Myllylammella

Vihdin kunta on tehnyt tarjouksen Lohjan kaupungin entisestä uimarannasta, joka sijaitsee Myllylammen rannalla Vihdin puolella.

– Olemme viime viikolla tehneet Lohjan vetovoimalautakunnalle rannasta kirjallisen tarjouksen, vahvistaa Vihdin kunnan elinvoimajohtaja Petra Ståhl. Hän ei ole vielä valmis kertomaan tarjouksen yksityiskohtia.

– Kysymys on vasta valmistelutyöstä ja mahdollisesta neuvottelujen virallisesta käynnistämisestä. Odotamme, ottaako Lohjan vetovoimalautakunta asian käsittelyyn.

Vihti pitää hinnoittelun lähtökohtana sitä, ettei ranta-alueelle ole mahdollista muodostaa esimerkiksi uutta rakennuspaikkaa.

Lohjan kaupunki lopetti Myllylammen uimarantansa kunnossapidon viime vuonna. Myllylammenpolun varrella sijaitseva pieni ranta on myynnissä, mutta se on edelleen suosittu uimapaikka.

Vihdin kunnalle on tehty kuntalaisaloite, jossa ehdotetaan, että Vihdin kunta ostaa kyseisen ranta-alueen Lohjan kaupungilta. Missä vaiheessa aloitteen käsittely on Vihdin kunnassa?

– Aloite tulee käsittelyyn syksyllä, ensin lautakuntaan ja sittemmin valtuustoon, vastaa Ståhl.