Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Seuraa Vetovoimainen Länsi-Uusimaa -paneelia verkossa! – Tässä linkki

Seuraa tänään Vetovoimainen Länsi-Uusimaa -paneelia verkossa

Mikä tekee Länsi-Uusimaasta vetovoimaisen? Näistä kysymyksistä keskustellaan tänään keskiviikkona kello 14 järjestettävässä Vetovoimainen Länsi-Uusimaa -paneelissa. Pääset seuraamaan paneelia tästä.

Peter Nymanin juontamassa livestream-paneelissa ovat keskustelemassa Lohjan kaupunginjohtaja Mika Sivula, Lohjan valtuuston puheenjohtajana kuluneen kauden toiminut Joona Räsänen (sd), OP Koti Uusimaan toimitusjohtaja Tuomas Tyrsky, Suomen Asuntomessujen kehitysjohtaja Anne Pallaste ja Etelä-Suomen Median paikallisjohtaja Karri Kannala.

Paneelissa keskustellaan muun muassa siitä, mikä houkuttelee muuttajia ja kesävieraita alueelle, Miksi Tunnin juna -hanke on niin tärkeä alueelle, mikä on läntisen Uudenmaan asuntomarkkinatilanne ja kuinka vetovoimainen alue on mökkikuntana. Lisäksi keskustelussa on luvassa vinkkejä niin tämän vuoden Asuntomessuista kuin asumisen trendeistäkin.

Paneelin järjestää Etelä-Suomen Media yhteistyössä Asuntomessujen, OP Kodin ja Lohjan kaupungin kanssa. Länsi-Uusimaa on osa Etelä-Suomen Mediaa.