Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

”Tämä on enemmän kuin kädenojennus” – Vihdin Veteraanigolf tuotti 16 750 euroa

Vihdin Veteraanigolf järjestettiin tänä vuonna 14. kertaa. Kisaan osallistui 42 joukkuetta.

Vihtiläinen sotaveteraani Hannes Tuovinen hymyilee leipäpinon takaa. Tuovinen jakoi Vihdin Veteraanigolfin osallistujille 140 kappaletta ”Talvisodan leipää”.

– Kyllä tämä tapahtuma on meille veteraaneille enemmän kuin kädenojennus. Hienoa olla katsomassa, Tuovinen kehui.

Vihdin Veteraanigolf järjestettiin tänä vuonna 14. kertaa. Kisaan osallistui 42 joukkuetta. Tapahtuma tuotti 16 750 euroa.

– Tänä vuonna kisassa on mukana myös uusia joukkueita. Tapahtumaa on pitkään tukenut moni julkisuuden henkilö ja tänä kesänä esimerkiksi Kummelista tuttu Heikki Vihinen on pelaamassa muiden mukana, Vihti Golfin kapteeni ja tapahtuman organisoija Timo Hirvelä kertoi.

Kiekkolegenda Esa Tikkanen on ollut mukana alusta saakka.

– Homma lähti käyntiin pienellä porukalla ja se on kasvanut vuosien mittaan hienosti. Kivointa on, kun täällä tapaa vanhoja kavereita ja saa uusia, golfin vuonna 1985 aloittanut Tikkanen jutusteli.

Tapahtumaa on pitkään tukenut moni julkisuuden henkilö.

– Täällä on kaikilla hauskaa, eikä peli ole lainkaan tosikkomaista!

Karjaalla asuva tuore Puolustusvoimien kansainvälisen keskuksen johtaja everstiluutnantti Niclas von Bonsdorff kehui vihtiläisten asennetta veteraaneja kohtaan.

– On upeaa, miten Vihdin alueella vaalitaan veteraanien perintöä. Tämän olen saanut huomata työni lisäksi myös tuttavuuksieni kautta. Vihti Golfille suuret kiitokset tapahtuman järjestämisestä ja kentän käyttöön luovuttamisesta, kisaan ensimmäistä kertaa tänä vuonna osallistunut von Bonsdorff sanoi.

Tamperelaiset veljekset Antti ja Heikki Vihinen summasivat ennen kisaa tunnelmiaan.

– Odotamme onnistuneita lyöntejä! Olemme kasvaneet suuressa suomalaisessa selviytymisen ilmapiirissä, isämme oli mukana sekä talvi- että jatkosodassa.

Tapahtumalla kustannetaan vihtiläisten veteraanien terveydenhuoltokuluja. Golftapahtumilla on kerätty tähän saakka jo reilut 186 000 euroa.