Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Osallistu Vihdin lehtien kehittämiseen – vastaa Luoteis-Uusimaan ja Vihdin Uutisten lukijakyselyyn

Luoteis-Uusimaassa ja Vihdin Uudistuksissa käynnistyy sisällönuudistustyö.

Luoteis-Uusimaassa ja Vihdin Uutisissa on käynnistymässä sisällönuudistusprojekti. Molempia lehtiä halutaan kehittää, uudistaa ja monipuolistaa.

Vihtiläisiä toivotaan nyt mukaan lehtien kehittämiseen. Luoteis-Uusimaan ja Vihdin Uutisten verkkosivuille on juuri avattu kysely, johon lukijat voivat käydä kirjoittamassa kommentteja, toiveita ja vinkkejä lehtien kehittämiseen.

– Tavoitteemme on löytää Vihdin Uutisille ja Luoteis-Uusimaalle omat, kirkkaat profiilit. Tahdomme kehittää molemmista lehdistä sellaisia, jotka kiinnostavat ja palvelevat niin lukijoitamme kuin ilmoittaja-asiakkaitamme, päätoimittaja Aija Pirinen sanoo.

– Tahdomme tarjota asiakkaillemme kahdesta vahvasta tuotteestamme erilaiset versiot, jotta ilmoittajille olisi kaksi loistavaa vaihtoehtoa olemassa, lehtien myyntijohtaja Jarno Sillanpää sanoo.

Vihdin Uutiset muuttuu elokuussa yksipäiväiseksi ja lehden sisältö tulee uudistumaan.

Luoteis-Uusimaata ja Vihdin Uutisia on jo muutaman viikon ajan tehty yhteisen päätoimittajan johdolla.

– Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kertomalla juttuvinkin vaikkapa Luoteis-Uusimaan toimittajalle, viesti tulee samalla myös Vihdin Uutisille, Pirinen sanoo.

Luoteis-Uusimaa on vuonna 1952 perustettu tilattava paikallislehti ja Vihdin Uutiset vuonna 1979 perustettu kaupunkilehti. Molemmat kuuluvat Etelä-Suomen Mediaan, joka on osa Keskisuomalainen-konsernia.

Vihdin Uutisten ja Luoteis-Uusimaa toimitus tekee tiivistä yhteistyötä myös samaan konserniin kuuluvan Karkkilan Tienoon kanssa ja Länsi-Uusimaan kanssa. Lehdillä on jatkossakin omat päätoimittajansa ja toimittajilla kotitoimituksensa omilla paikkakunnillaan.

– Lehtien tiiviillä yhteistyöllä pystymme tarjoamaan lukijoillemme aiempaa kattavamman uutissisällön, Pirinen sanoo.

Vastaa lehtien lukijakyselyyn TÄSTÄ.