Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pertun Postiin pyydetään kuulumisia kyliltä

Vihti-Seuran julkaisu Pertun Posti julkaistaan tänä vuonna marraskuussa. Teemana tällä kertaa on ”kuulumisia” Vihdin kyliltä – kyläläisten itsensä kertomana. Ja asioita, aiheita, tapahtumia, sattumuksia ja paljon kaikenlaistahan kylillä tapahtuu.

Juttuaiheita on lähes rajattomasti: mielenkiintoisia ovat niin vanhat asiat, tapahtumat sekä tarinat kuin myös kommentit nykymenosta ja tulevista haasteista.

Esille voi nostaa vaikkapa epäkohtia ja esittää niihin rakantavia muutosehdotuksia tyyliin ”terveisiä päättäjille”. Kehuakin saa oman kylän toimintaa ja aikaansaannoksia.

Kotiseutulehti tarjoaa nyt ”kanavan” käyttää ”vapaata sanaa”, tehdä esimerkiksi henkilöhaastatteluja, pakinoida, lähettää vanhoja valokuvia sekä tuoreita otoksia sekä luontokuvia Pertun Postille.

Vihti-Seura vinkkaa, että kyläaktiivit kannustaisivat niin nuoria kuin varttuneempiakin osallistumaan kotiseutulehden toimittamiseen. Mottonamme on, että pannaan sana kiertämään!

Pertun Postin toimituskuntaan voi aina ottaa yhteyttä. Me jäämme odottamaan juttuaineistoa lokakuun 25:een päivään mennessä.

Toimituskuntaan kuuluvat: Annamari Juvonen-Eskola (044 374 4201), Kari Huhtilainen (050 5604 311), Timo Roms (040 7794 707), Pentti Kurunmäki (vastaava toimittaja 050 5604 311, pentti.kurunmaki@kolumbus.fi).