Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

Jatka lausetta | Pilvi rakastaa Vihdin luontoa ja ihmisiä

Vihdin Uutisten uudessa juttusarjassa tutut vihtiläiset jatkavat lauseita. Tällä kertaa lauseita jatkaa harmonisti Pilvi Huhta.

En olisi ikinä uskonut… että musiikista tulee oikeasti ammattini. Sibelius-Akatemiaan sisäänpääsy oli yksi suurimmista unelmistani. Samalla pääsen muuttamaan Helsinkiin omaan kotiin, josta olen unelmoinut jo pitkään.

Olen virkeimmilläni… kun lähden koirani Lillin kanssa aamuisin lenkille ennen kesätöideni alkua Vihdin kirkonkylän S-Marketissa.

Olen loistava… ottamaan rennosti vapaapäivinäni ja loikoilla pitkään sängyssä nauttien hyvistä elokuvista Netflixistä.

Suurin asia jonka olen oppinut elämäni aikana on… että suurien unelmien eteen pitää tehdä paljon töitä, jos haluaa niiden toteutuvan.

Haluaisin matkustaa… eri maihin ja oppia niiden kulttuurista. Erityisesti minua kiinnostaa Etelä-Eurooppa ja sen harmonikkakulttuuri. Olen seurannut paljon esimerkiksi italialaisia harmonikansoittajia ja olisi mielenkiintoista päästä kokemaan musiikkia kulttuurin ytimeen.

Noloa myöntää, mutta… en ole koskenut harmonikkaani moneen viikkoon. Keikat ovat koronan vuoksi peruuntuneet ja kesätyöni vie suurimman osan voimistani. Loppuajan kesästä olen halunnut vain olla ja kerätä voimiani tulevia opiskeluja varten.

Haluaisin oppia… soittamaan bandoneonia. Bandoneon on harmonikansukuinen soitin, jolla soitetaan erityisesti argentiinalaisia tangoja. Olen aina pitänyt erilaisten tangojen soittamisesta, joten luulen, että bandoneon olisi minulle juuri oikea instrumentti.

Kymmenen vuoden päästä olen… 29-vuotias nuori nainen. Olen valmistunut musiikin maisteriksi ja mahdollisesti jatko-opiskellut ulkomailla sekä suorittamassa tai suorittanut musiikintohtoritutkinnon. Tekisin poikkitaiteellista työtä eri taiteenalojen kanssa. Myös puoliso ja lapsia saattaisivat kuulua elämääni.

Kotini paras puoli on… että saan sieltä tukea ja rakkautta riittävästi.

Voisin syödä pelkästään… sushia. Sushi on maukasta ja hyvää ruokaa, ja olen aina pitänyt aasialaisesta ruoasta.

Jännitän… uusia tilanteita, jokaista esiintymistä ja uusien ihmisten kohtaamista. Uudet tilanteet, joiden kulkua en tiedä etukäteen jännittävät paljon. Uusien ihmisten kohtaaminen jännittää minua, koska minua ei ole aina hyväksytty sellaisena kuin olen.

Jos saisin yhden toiveen, toivoisin... maailmaan tasa-arvoa sekä kaikkien ihmisten hyväksymistä omana itsenään. Toivoisin, että ihmiset eivät olisi niin itsekkäitä, vaan ajattelisimme maapalloa enemmän kokonaisuutena.

Vihdissä rakastan… luontoa, ihmisiä ja uusia investointeja, esimerkkinä Menestyjien puisto.

Tunnen vastustamatonta halua… korjata, jos soitto-oppilaani soittaa väärän äänen.

Inhoan luonteessani sitä, että… olen liian ankara itselleni. Tartun jokaiseen pieneen yksityiskohtaan, jonka teen väärin tai jonka voisin tehdä paremmin. Arvioin myös välillä liian kriittisesti omaa ulkonäköäni sekä omaa käyttäytymistäni.

Hyvä ystävä on… sellainen, joka kuuntelee ja on läsnä. Hän myös tukee ja arvostaa ihmisenä.

Minut saa liikuttumaan... kun vanhainkodissa soitan Metsäkukkia-valssin ja asukkaat liikuttuvat kappaleen kuullessaan, sillä se on heille tärkeä kappale. Minut saa myös liikuttumaan eläinten kaltoinkohtelu sekä erilaiset katastrofit maailmalla.

En voi sietää… sotkua, epäjärjestystä enkä myöhästymistä. Näistä voi päätellä, että olen hyvin järjestelmällinen ihminen ja pidän järjestyksestä.

Ihailen… omia vanhempiani. He ovat antaneet minulle hyvän ja turvallisen kasvupohjan elämääni. Äiti on ollut pitkään minun harmonikkaopettajani ja meidän yhteistyö on ollut antoisaa. Voisin todeta, että ilman häntä en olisi koskaan päässyt opiskelemaan Sibelius-Akatemiaan.

Jokaisen kannattaisi joskus lukea… erilaisia aforismeja. Suosittelen lukemaan vihtiläisen aforismitaiteilija Minna-Karoliina Heinon hienoja aforismeja. Hän tutustutti minut aforismien maailmaan ja nyt olemme tehneet hänen kanssaan yhteistyötä jo vuoden verran.

Jatka lausetta -juttusarjassa tutut vihtiläiset paljastavat itsestään uusia asioita.