Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kesäkierros alkaa: Rosk’n Rollin autot keräävät kotitalouksien ja kesäasukkaiden metalliromua sekä vaarallista jätettä maksutta

Rosk’n Rollin Otto ja Romulus -keräysautot lähtevät kesäkierroksilleen Länsi-Uudellamaalla. Autot keräävät kotitalouksien ja kesäasukkaiden metalliromua sekä vaarallista jätettä maksutta. Kierros alkaa Vihdistä maanantaina 5. heinäkuuta ja päättyy Hankoon 21.heinäkuuta. Matkalla on lähes 40 pysäkkiä. Kesäkierroksen pysäkit on valikoitu erityisesti kesäasukkaiden tarpeet huomioiden.

Vaarallisen jätteen keräysauto Otto vastaanottaa mm. loisteputkia, jäteöljyä, akkuja, maaleja, liuottimia, jäähdytin- ja jarrunesteitä, torjunta-aineita sekä siivouskemikaaleja. Vaaralliset jätteet on hyvä tuoda alkuperäispakkauksessaan tai muussa ehjässä ja tiiviisti suljetussa astiassa, johon on selvästi merkitty sen sisältö. Yksi asiakas voi kerrallaan tuoda korkeintaan 50 litraa, 5 akkua tai vastaavan määrän vaarallisia jätteitä. Kotitalouksien vaarallista jätettä voi viedä maksutta myös jäteasemille sekä vaarallisen jätteen vastaanottokaappeihin.

Metalliromua keräävään Romulus-autoon voi tuoda henkilöauton peräkärryllisen verran metalliromua. Suuret määrät metalliromua vastaanotetaan maksutta myös jäteasemilla. Romulus-auton kyytiin kelpaavat esimerkiksi polkupyörät, pellinpalat, puulämmitteiset kiukaat (ilman kiviä) ja metalliputket. Sitä vastoin sähkölaitteita ei oteta metallin sekaan. Sähkölaitteet voi viedä maksutta kierrätykseen jäteasemille.

Mitään jätettä ei saa jättää pysähdyspaikoille etukäteen.

Osoitteesta www.rosknroll.fi sekä Rosk’n Rollin seinäkalenterista ja Roskis-lehdestä löytyy lisätietoa keräykseen otettavista jätteistä sekä kierrosten tarkat aikataulut pysäkkitietoineen.

Nyt keräysautot käyvät Vihtijärvellä ja Vihdin kirkonkylällä. Toukokuulta koronan vuoksi siirretty kierros toteutetaan alkuperäisten reittien mukaisesti syyskuussa. Silloin Autot käyvät myös Haimoossa, Hiidenrannassa, Otalammella, Siippoossa, Tervalammella ja Nummleassa.

Lisätietoa ja ohjeita saa myös Rosk’n Rollin asiakaspalvelusta, puhelinnumerosta 020 637 7000, arkisin kello 8.30–15.30.

Kiertävät keräykset toteutetaan jätehuollon perusmaksulla.