Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kunnanjohtaja Eerola sai palkkaansa tasokorotuksen

Kunnanjohtaja Erkki Eerolan palkka nousi 100 eurolla kuukaudessa kesäkuun alusta lukien. Tasokorotuksesta päätti kunnanhallitus viime kokouksessaan.

– Korotuksen jälkeen kunnanjohtajan kokonaispalkka on 9 888,53 euroa plus 20 euron puhelinetu kuukaudessa, vastaa kunnan henkilöstöjohtaja Päivi Pohjola Luoteis-Uusimaan kysymykseen kunnanjohtajan palkasta.

– Uusi kunnanhallitus päättää, tekeekö se muutoksia kunnanjohtajan johtajasopimukseen ja jos tekee, niin millaisia, lisää Pohjola.

Kunnanjohtaja Erkki Eerolan kanssa laadittiin vuonna 2019 johtajasopimus, jossa palkkauksen tarkasteluajankohdaksi sovittiin vuoden 2021 alku.

Johtajasopimuksessa on määritelty kunnanjohtajan tehtävät ja toiminnalliset tavoitteet, kunnanjohtajan ja poliittisen johdon työnjako, kunnanjohtajan asema työnantajan edustajana, kunnan edustaminen eri tilaisuuksissa, tiedottaminen, sivutoimilupa, työaika, koulutus sekä ristiriitatilanteiden käsittely.

Lisäksi johtajasopimuksessa on sovittu kunnanjohtajan työn arvioinnista, että kunnanhallituksen puheenjohtajisto käy kunnanjohtajan kanssa vuosittain luottamuksellisen kehityskeskustelun. Siinä arvioidaan edellisen vuoden tavoitteiden toteutuminen sekä sovitaan seuraavan vuoden painopistealueista ja tavoitteista.