Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nummelan Kisaajien rikkinäinen uintikausi päättyi hienosti aluemestaruusuinneissa

Nummelan Kisaajien uimarit uivat hienosti tehden lukuisia uusia henkilökohtaisia ennätyksiä ja saavuttaen monia mitalisijoja kevätkauden päättäneissä aluemestaruusuinneissa Espoonlahden uimahallissa 2.–4.7.

Kansallisten ikäkausimestaruuskisojen sijaan tänä kesänä uitiin kahdeksalla alueella aluemestaruusuinnit. Nummelan Kisaajat oli mukana kovassa Etelä-Suomen lohkossa. Kolmipäiväiset kisat olivat Kisaajien uimareille koko kevätkauden ainoat kisat.

Kisarutiinin puute ja erittäin rikkonainen ja lyhyt harjoituskausi toi oman lisämausteensa viikonlopun kilpailuihin ja niihin valmistautumiseen. Kisojen parasta antia olivat hyvien aikojen lisäksi isojen kisojen tunnelma ja innostuneet uimarit, jotka pääsivät pitkästä aikaa tapaamaan kilpakumppaneitaan ja testaamaan tämän hetken kuntotasoaan.

Nummelan kisaajat oli mukana 10 uimarin voimin uiden yhteensä 26 mitalia, joka oli pieneltä seuralta huikea suoritus.

Nyt uimareille alkaa loma ja on aikaa nauttia uinnista ilman aika- tai matkatavoitteita. Elokuussa taas jatketaan kohti toivottavasti normaalimpaa harjoitusjaksoa ja uusia kilpailuja

Nummelan Kisaajien joukkuealuekisoissa olivat: Joonas Cranston, Robert Cranston, Antti Huttunen, Anita Mäkinen, Helmi Oksa, Sofia Oksa, Lotta Partanen, Saara Seppälä, Felicia Sievinen ja Viliina Sundberg.

Pronssille uineessa viestijoukkueessa kisasivat Anita, Felicia, Helmi ja Sofia.

Kisoissa joukkueen valmentajana toimi Valtteri Vepsä.