Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Taas etsitään Vuoden Positiivisinta Vihtiläistä – äänestys käynnissä heinäkuun loppuun saakka

Vuoden Positiivisin Vihtiläinen 2021 äänestys alkaa 19.7. ja jatkuu 31.7. saakka. Raadin valikoimia ehdokkaita on tänä vuonna viisi.

Ehdokkaina ovat Kukkahuone Finer, Antti ja Niina Raiski, Tilauksilla / Annukka Cederlöf, Janne Hirsimäki ja Monica Paavilainen.

Äänestää voi verkossa osoitteessa www.jcivihti.com, Vuoden Positiivisin Vihtiläinen Facebook-sivuilla tai Vihdin Nuorkauppakamarin yhteistyökumppaneiden äänestyspisteissä.

Vuoden Positiivisin Vihtiläinen palkitaan Vihdin Wuosisatamarkkinoilla 21.8.

Vuoden Positiivisin Vihtiläinen voi olla nuori tai vanha, mies tai nainen, urheilija tai johtaja, opettaja tai hoitaja. Hänen ammatillaan ei ole väliä, mutta on tärkeää, että hän on henkilö, joka voi toimia esikuvana meille muille. Ehdokkaaksi valitaan henkilöitä, jotka ovat osoittaneet tahdonvoimaa, sisua ja ahkeruutta, joilla on merkittäviä saavutuksia, ovat auttaneet muita onnistumaan, ovat innostuneita ja palveluhenkisiä, pitkäjänteisiä tai asiaansa uskovia ihmisiä.

Palkinnon voi vaihtoehtoisesti saada myös organisaatio; yritys tai yhteisö, joka on toiminnallaan vaikuttanut ympäristössään positiivisesti edellä mainittujen kriteerien mukaisesti.

Samaan aikaan etsitään myös Vuoden Positiivisita Karkkilalaista. Ehdokkaat ovat tänä vuonna Pertti Toikka, Karkkilan sosiaali- ja terveysaseman vuodeosaston henkilökunta, Markku Korhonen, Ruut Hallenberg ja Karkkilan kuntokärpänen.

Äänestyksen voittajat palkitaan Karkkilan osalta Karkkilan rautapäivillä 6.8. Viime vuonna Vuoden Positiivisimmaksi Vihtiläiseksi äänestettiin loka-autonkuljettaja Antti Iirola, joka sai kisassa 600 ääntä.