Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Gallup Nummelan torimyyjille: Kuinka kauppa käy?

Jere Asp, Kalaliike Asp

Tänä kesänä asiakasmäärät ovat yllättäneet positiivisesti siihen nähden, että koronatilanne on päällä. Kalan saaminen on ollut tosin haastavaa. Tällä hetkellä perinteisen kirjolohen lisäksi kaupaksi menee savukalat, esimerkiksi nieriä ja siika.

Marko Koskue, Tuore Koskue

Kuumuus on vaikuttanut satoon ja sen kannalta on ollut heikompi kesä. Siitä johtuen myös tuotteiden hinnat ovat nousseet. Helteinen sää on vaikuttanut myös ihmisten liikkumiseen ja syömiseen. Kun on kuuma, ihmisten ei tule syötyä kovin paljoa.

Pia Sundström

Koronan myötä Nummelan tori on vilkastunut, koska ihmiset ovat innostuneet tekemään ostokset ulkona. Helteet on toki vähän verottanut kävijämääriä. Lauantaisin kauppa käy vilkkaammin kuin keskiviikkona, koska myyntikojuja on enemmän.

Ramona Savolainen, Torikahvila Muffinssi

Kahvia ja munkkeja menee paljon toripäivisin. Pahimpina hellepäivinä kauppa ei ole käynyt niin hyvin kuin viime kesänä, mutta muuten tämä ja viime kesä ovat olleet aika samoissa myyntimäärissä kuin ennenkin.