Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Koskenniemi-juoksu ja lasten kesäkisat Jokikunnalla: koko perheelle soveltuva ulkoilmatapahtuma

Jokikunnan Urheilijat järjestää sunnuntaina 1. elokuuta klo 13 vihtiläisen Olympiakultamitalisti Teodor Koskenniemen kunniaksi Koskenniemi-juoksun jo 18. kerran Jokikunnan koululla.

Sarjoja on useita ja Koskenniemi-juoksuun voivat osallistua kaikenkuntoiset ja -ikäiset juoksijat sekä kannustajat. Tapahtumaan voi tulla koko perheenkin voimin, sillä perheen nuorimmille on juoksun jälkeen luvassa perinteiset lasten kesäkisat.

Lasten kesäkisat pidetään Jokikunnan koulun urheilukentällä juoksun jälkeen noin kello 15 alkaen. Ilmoittautuminen lasten kisoihin alkaa noin 14.30.

Kesäkisat koostuvat kolmesta lajista, jotka ovat juoksu, pallonheitto ja pituushyppy. Lasten kesäkisoihin ei ole osallistumismaksua. Kaikki lasten kesäkisoihin osallistujat palkitaan.

Koskenniemi-juoksun pituus on 6,6 kilometriä, ja se kulkee kauniissa ja haastavassa Jokikunnan maalaismaisemassa. Reitillä on juomapiste puolessa välissä matkaa sekä maalissa.

Koskenniemi-juoksun sarjat ovat miehet yleinen, miehet 40v, miehet 50v, miehet 60v sekä naiset yleinen, naiset 40v ja naiset 50v.

Jokaisen sarjan kolme parasta palkitaan.

Nopein juoksija palkitaan kiertopalkinnolla sekä miesten että naisten sarjassa. Jokaiselle osallistujalle Koskenniemi-kunniakirja.

Ilmoittautuminen juoksuun alkaa Jokikunnan koululla klo 12.

Koskenniemen juoksun hinta on 10 euroa (käteinen) ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Lisäksi kisapaikalla on kioski, jossa makkaran myyntiä ja muita virvokkeita.

Tapahtumassa on mukana useiden vuosien kokemuksella valokuvaaja Jari von Behr.