Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin palveluliikenteeseen tuli uusia yhteyksiä

Vihdin palveluliikenteen osittain uudistetut aikataulut astuivat voimaan maanantaina 2.8. Palveluliikenne on kaikille kuntalaisille tarkoitettua joukkoliikennettä.

Palveluliikenne tarjoaa asiointiyhteyksiä Vihdin kunnan alueella arkipäivisin maanantaista perjantaihin.

Uusina yhteyksinä alkoi maanantaisin yhteys Vihdin kirkonkylältä Nummelaan, tiistaisin Vihtijärveltä Vihdin kirkonkylälle sekä torstaisin Vesikansan alueelta Nummelaan. Päiväkohtaiset palvelualueet, aikataulut, hinnat sekä autojen yhteystiedot löytyvät täältä.

Palveluliikenteen sivuilla on nähtävillä myös aluekohtaiset reittikartat. Kaikilla reiteillä kuljettajalla on mahdollisuus kutsusta poiketa hakemaan kotoa ja viemään kotiin matkustajia aikataulun sallimissa rajoissa. Poikkeaminen on asiakkaille maksutonta.

Palveluliikenteen aikatauluja on saatavilla Nummelan terveyasasemalla, Nummelan ja Vihdin kirkonkylän kirjastoissa, K-market Nummelassa (Ojakkalantie 1), Prismassa, Citymarketissa, Vihdin kunnanviraston vastaanotossa sekä palveluliikenteen autoissa.