Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

NuPSille jälleen tappio – Joukkue jatkaa sarjan hännillä yhden pisteen voimin

Nummelan Palloseuran miesten edustusjoukkueen tappioputki ei katkennut perjantai-iltana Nummelanharjun kentällä, kun Esbo Bollklubb vei tylysti pisteet kotiin lukemin 0-4 (0–3) miesten kolmosen pelissä.

NuPSin kotipeli alkoi vaikeissa merkeissä, kun muutama sekunti pelin käynnistymisestä kotijoukkueen pelaajan harhasyöttö lipesi suoraan EBK:n Arbe Istrefille, joka nappasi pallon Karri Karjalaisen yli maaliin.

Toista maalia ei tarvinnut kauaa odottaa kun samainen EBK:n kärki Istrefi pisti pallon sisään maalivahti Samu Korkalaisen pitkästä avauksesta.

Katastrofaalinen alku jatkui kahden avainpelaajan loukkaantumisella ja Riku Kaalamo ja Joona Karjala tulivat kentältä jo ensimmäisen jakson puolivälissä.

 – Saimme harmittavimman mahdollisen lähtökohdan peliin, harmitteli NuPSin päävalmentaja Timo Saari.

Saari kuitenkin kiitteli, että joukkueen peli-ilme oli edellisen perjantain ottelua selvästi parempi.

Maalipaikkoja oli parin riman lisäksi useampi, mutta maaliin pallo ei pomppinut.

NuPS jatkaa yhden pisteen turvin kolmosen häntäpäässä.

NuPS kärsii miehistöpulasta, joka loukkaantumisen jälkeen näyttää entistä vaikeammalle.

– Todella moni pelaaja on lopettanut jalkapallon viime kauteen. Meillä on loistavia pelaajia joukkueessa, joilla on mahtava asenne kaikesta huolimatta, mutta kapeaksi tämä miehistö menee, Saari harmitteli.

Tilanne näyttää vaikealle, sillä jatkosarjojen alussa pisteitä ei nollata. NuPSilla on kova työ hankkia riittävät pisteet välttääkseen nelosen karsinnat.

NuPSin seuraava ottelu on lauantaina FC Espoota vastaan.