Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin valtuuston puheenjohtajisto, kunnanhallitus ja lautakunnat valittu – katso puheenjohtajien kuvat ja jäsenet tästä

Vihdin uuden kunnanvaltuuston ensimmäinen kokous kesti iltakuudesta kello 00.58:aan maanantaina. Valtuusto valitsi jäsenet ja varajäsenet muun muassa kunnanhallitukseen, lautakuntiin ja muille luottamuspaikoille.

V altuuston puheenjohtajana jatkaa Eerikki Viljanen (kesk.). 1. varapuheenjohtaja on uusi valtuutettu Antti Jokinen (ps.) ja 2. varapuheenjohtaja Pentti Pulkkinen (sd.). Puheenjohtajisto valitaan vuosittain.

Kunnanhallituksen puheenjohtajana aloittaa kesäkuun kuntavaaleissa toiseksi eniten ääniä saanut, uusi valtuutettu Leevi Pursiainen (kok.). 1. varapuheenjohtaja on äänikuningas Veli-Matti Laitinen (ps.) ja 2. varapuheenjohtaja Anu Rajajärvi (sd.).

Kunnanhallituksen jäseniä ovat lisäksi Markku Pietilä (kok.), Tuija Sundberg (kok.), Olli Ikonen (sd.), uusi valtuutettu Tiina Haapala (ps.), Mikko Lasanen (kesk.) ja Ida Välimaa (vihr.). Yhdeksänjäsenisen hallituksen toimikausi on kaksi vuotta.

Äänikuninkaasta hallituksen 1. varapuheenjohtaja.

S ivistyslautakuntaa (11 jäsentä) johtaa uusi valtuutettu Petteri Lindfors (kok.) ja varapuheenjohtaja on Terhi Mattila (ps.). Muut varsinaiset jäsenet: Eeva Hiila (sd.), Joonas Kairajärvi (kok.), Mikko Puhakainen (ps.), Janne Ripatti (sd.), Harri Hampori (kesk.), Katriina Rauanmaa (kesk.), Satu Mali (vihr.), Heidi Seppälä (r.) ja Päivi Åhlgren (kd.).

Elinvoimalautakunnan (9 jäsentä) puheenjohtaja on uusi valtuutettu Petri Lehtiranta (kok.) ja varapuheenjohtaja Pasi Saario (kesk.). Muut jäsenet: Teemu Purje (sd.), Markku Hacklin (kok.), Camilla Bonden (kok.), Leila Terkomaa (sd.), Samppa Granlund (ps.), Noora Jussila (ps.) ja Erja Väyrynen (vihr.).

Hyvinvointilautakuntaa (9 jäsentä) johtaa kuntavaalien äänikuningatar Tiina Noro (kok.) ja varapuheenjohtaja on Jouko Lindfors (kesk). Muut jäsenet: Niina Jokinen (sd.), Netta Tuomisto (kok.), Mikko Tsutsunen (ps.), Marko Kivihalme (sd), Anita Lehikoinen (ps.), Katri Hyväkkä (kesk.) ja Olli Pekka Hatanpää (vihr.).

Ympäristölautakunnan (7 jäsentä) puheenjohtaja on Kari Viherkanto (kesk.) ja varapuheenjohtaja Jarmo Hynnälä (kok.). Muut jäsenet: Kai Viherkanto (sd.), Sanna Kuula (kok.), Jarno Örnberg (ps.), Hanna Nevantausta (vas.) ja Tiina Kontio (kesk.).

Tarkastuslautakuntaa (5 jäsentä) johtaa uusi valtuutettu Heidi Nieminen (sd.) ja varapuheenjohtaja on uusi valtuutettu Jarmo Karjala (kok.). Muut jäsenet: Susanna Tiirikainen (kesk.), Kari Rastas (ps.) ja John Remes (kd.).

Keskusvaalilautakunnan (5 jäsentä) puheenjohtaja on Ritva Hämäläinen (kok.) ja varapuheenjohtaja Pasi Salonen (ps.). Muut jäsenet: Raimo Sainio (sd.), Martti Palojärvi (kesk.) ja Ritva Sallmén (kok).

Sote-kuntayhtymä Karviaisen hallituksessa Vihtiä edustaa viisi jäsentä: Tapio Karjalainen (kok.), Arja Uusitalo (kok.), Tiina Haapala (ps.), Sari Metsäkivi (kesk.) ja Kaddi Talts (sd.).

Karviaisen tarkastuslautakunnan vihtiläisjäsenet: Anitta Siponen (kok.), Päivi Suonsivu-Miettinen (kesk.) ja Jorma Jylhäkoski (sd.)

HUS-sairaanhoitopiirin kuntayhtymän valtuusto: Tuija Sundberg (kok.), Silja Silvasti (kesk.).

Uudenmaan jätelautakunta: Juha Uusitalo (kok.).

Uudenmaan Liiton edustajainkokous: Eerikki Viljanen (kesk.).

Lohjan ympäristöterveyslautakunta: Pasi Salonen (ps.).

Hiiden Opiston johtokunta: pj Tiia Peippo (kok.), Mikko Tsutsunen (ps.), Karita Rodas-Peräkylä (sd.).

Kiinteistötoimitusten uskotut miehet: Tauno Paloranta (kok.), Kristian Styf (kok.), Mikko Mäkelä (kesk.), Ville Kotiranta (ps.), Marja Ståhl-Vikman (sd.), Teemu Leino (vas.).

Poliisin neuvottelukunta: Jaripekka Turtiainen (kok.)