Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

Nups T10 turnausvoittoon Masto cupissa

Ensimmäinen Masto cup on järjestetty vuonna 2004 eli kyseessä on perinteikäs turnaus Lahdessa. Nups T10 osallistui haastesarjaan, jossa oli mukana 20 joukkuetta.

Alkulohkossa Nups sai vastaansa Lahden Kuusysin, Kouvolasta Peltirummun ja Tuusulan palloseuran. Nups voitti puhtaasti kaikki kolme ottelua ja maalisuhde oli 21-0. Toisena päivänä alkoi jatko-ottelut ja ensimmäinen vastustaja tuli Kotkasta Fc ktp, jonka Nups voitti 4-1 hyvällä pelillä. Välieräpelissä vastustaja oli Tampereen Ilveksen vuotta nuorempien kilpajoukkue, jossa oli pienikokoisia, mutta todella taitavia tyttöjä. Myös Nupsin riveissä oli kaksi 2012 syntynyttä ja nyt he pääsivät kerrankin pelaamaan oman ikäisiään vastaan. Nups pelasi turnauksen parhaan pelinsä Ilvestä vastaan ja voitto kirjattiin lukemin 6-0. Pelissä pallo liikkui todella hienosti ja maali paikoissa onnistuttiin hyvällä prosentilla.

Finaalivastustaja oli Jyväskylän pallokerho (Jypk), joka ei ollut ennen finaalia päästänyt maaliakaan turnauksessa. Peli oli tasaista ja tilaa oli kentällä vähän kun molemmat joukkueet halusivat voittaa ottelun.

Nups oli toisena pelipäivänä liikkeellä vain yhdellä vaihtopelaajalla ja osalla pelaajista jalat alkoivat painaa ottelun edetessä eikä liike ollut samaa kuin edellisissä peleissä. Jypk teki ensimmäisen maalin, mutta Nupsin Heini Metsä tasoitti pelin 1–1 ja se oli myös lopputulos. Tasatilanteessa siirryttiin rangaistuspotkukisaan, jossa Nupsin laukojat Venla Rämö, Mila Sinkman ja Heini Metsä kaikki tekivät maalin. Jyväskylän pallokerhon kaksi ensimmäistä laukojaa tekivät maalin, mutta viimeisen laukauksen Heini torjui ja Nups aloitti voitontanssin. Hieno päätös turnaukselle. Tsemppari pelaajan palkinnon sai Mila Sinkman.

NuPS T10 jatkoi hienosti menneitä turnauksia kun Hesa cupissa he voittivat B-finaalin, Kaarinan turnauksen kilpasarjassa he olivat pronssilla ja nyt tuli voitto.