Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Uusi Vihti-kyltti Porintien varteen – SuurVihdin Kilta: ”Toivottavasti kyltti herättää sen ohi ajavissa kiinnostusta Vihtiä kohtaan”

Vihdin ja kirkonkylän uusi mainoskyltti pystytettiin Porintielle viime viikolla. Paikka on entinen: Karkkilasta päin tullessa 400 metriä ennen Krissen kahvilaa.

Kookkaassa kyltissä on valokuva kirkonkylän miljööstä, jota hallitsee Vihdin kirkko. Tekstinä on ”Vihti kutsuu kylään” ja alalaidassa kutsujina Vihdin kunta ja SuurVihdin Kilta.

Kyltin edustan niitto olisi vielä ajankohtainen, kun pitkä heinikko meinaa hieman peittää sitä. Toivomme, että kyltti herättää sen ohi ajavissa jotain kiinnostusta Vihtiä kohtaan ja varsinkin tietysti kirkonkylää kohtaan, sanoo SuurVihdin Killan puheenjohtaja Kai Viherkanto.

Edellinen, vuosien saatossa väreiltään virttynyt kyltti palveli ainakin yli kymmenen vuotta. Siinä luki ”Käy kylässä”. Tuliko sen kulahtaneisuudesta palautetta SuurVihdin Killalle?

– Ei varsinaisesti, vaan mietimme itse sen uusimista. Viime vuonna kunnan palkkalistoilla ollut brändikehittäjä oli samaa mieltä. Hänen kanssaan sovittiin hankinnasta joulukuun alussa. Kunta hoiti tilauksen ja kustansi kyltin kokonaisuudessaan.

Kyltin koko on noin 3 x 3,5 metriä. Se on teetetty Painopalvelu Nummelassa ja materiaali on alumiinikomposiittilevyä.

– Valokuva tuli SuurVihdin KiIlan kilpailusta Facebookissa. Teksti syntyi yhteistuumin brändikehittäjän kanssa, kertoo Viherkanto.

Entinen kyltti palveli pitkään ja kulahti.