Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tervalammen perinteisissä elokisoissa yli 100 kisaajaa ja katsojaa

Tervalammen koulun siirtyminen kyläyhdistyksen käyttöön on virkistänyt toimintaa Tervalammella. Tämä oli nähtävissä myös lauantaina 28.8. järjestetyissä elokisoissa, joihin oli silmämääräisesti laskettuna saapunut paikalle reilusti 100 aikuista ja lasta kisailemaan tai vain nauttimaan tunnelmasta.

Kisaajien lisäksi paikalla oli mukavasti yleisöä. Poutaisessa, aavistuksen syksyisessä säässä järjestetty tapahtuma houkutteli paikalle paitsi kyläläisiä, myös lähialueilla asuvia, kyläläisten tuttuja sekä Tervalammelle muuttoa suunnittelevia.

Tänä vuonna Tervalammen Martat järjestivät elokisojen kanssa samaan aikaan myös Siivouspäivän kirpputorin, johon kaikki halukkaat saivat tuoda oman myyntipöydän ja laittaa hyväkuntoiset tavarat kiertoon. Ostoksia tehtiinkin ahkerasti.

Elokisat on yleisurheilulähtöinen tapahtuma, joka on järjestetty Tervalammella aina elokuussa. Sen järjestäjä on paikallinen urheiluseura Tervalammen Teho yhteistyössä Tervalammen kyläyhdistyksen sekä Tervalammen Marttojen kanssa.