Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

Vihdin Viestin kesän yleisurheilukoulut päätökseen – OP-yleisurheilukouluihin osallistui kokonaisuudessaan 70 lasta

Vihdin Viestin kesän OP-yleisurheilukoulujen kausi päättyi 1.9. pidettyihin harjoituksiin. Harjoitusten päätteeksi osallistujille jaettiin Hippo-puffihuivit, joiden kanssa on hyvä jatkaa liikuntaa syksyn viilenevässä säässä.

OP-yleisurheilukouluihin osallistui kokonaisuudessaan 70 lasta. Ohjaajiksi palkattiin kesätyöhön seuran omalla panostuksella, OP-Uusimaan ja Vihdin kunnan kesätyösetelien avulla viisi nuorta ohjaajaa sekä näiden lisäksi Soveltavan urheilukoulun ohjaajat.

Soveltava yleisurheilukoulu on kokoontunut keskiviikkoisin kesän ajan harjoittelemaan eri yleisurheilulajeja seitsemän nuoren urheilijan ja kahden ohjaajan voimin. Viimeisellä kerralla 1.9. järjestettiin ryhmän omat kisat, jossa juostiin, heitettiin ja hypättiin. Vanhemmat osallistettiin toimitsijan hommiin. Ryhmän toiminta jatkuu taas ensi kesänä, ja toivottaakin kaikki uudet yleisurheilun kokeilijat mukaan.

Vihdin Viestin ympäri vuoden toimivissa harjoitusryhmissä harjoittelee näiden lisäksi kaiken kaikkiaan noin 40 lasta ja nuorta. Ryhmät on muodostettu iän ja urheilijan kilpailullisten tavoitteiden mukaisesti. Näistä on tarkemmin Vihdin Viestin sivuilla. Uusi harjoituskausi aloitetaan lokakuun aikana ja nyt on hyvä ajankohta ilmoittautua mukaan uuteen harrastukseen.