Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Maanpuolustusnaisten järjestökoulutus Lohjalla – tervetulleita ovat niin uudet kuin pitkään jäsenenä olleet

Maanpuolustusnaisten Liitto ry (MNL) järjestää 11.10. järjestökoulutuksen, johon ovat tervetulleita niin uudet kuin kauan jo jäsenenä olleet.

Kurssin sisältönä on tutustua Maanpuolustusnaisten Liittoon, muuhun vapaaehtoisen maanpuolustuksen toimintaverkostoon (Naisten Valmiusliitto ry ja Maanpuolustuskoulutusyhdistys) ja osallistumis- sekä vaikuttamismahdollisuuksiin.

Maanpuolustusnaisten liiton koulutusohjelman perustana on kaikille jäsenille tarkoitettu peruskoulutus, joka muodostuu järjestökoulutuksesta, Arjen turvallisuus -kurssista ja vapaavalintaisesta muusta viikonlopun kestävästä varautumiskoulutuksesta. Kun jäsen on suorittanut mainitut kolme osiota, hän on oikeutettu liiton koulutusmerkkiin ja todistukseen peruskoulutuksen suorittamisesta.

Kurssi järjestetään Lohjalla, Lohjan kerhohuoneistossa, Suurlohjankatu 31 F, käynti Kontionkadulta, klo 17.30–20.30.

Kurssin järjestää Uudenmaanpiirin Maanpuolustusnaiset ja se on maksuton. Ilmoittautumiset viimeistään 4.10.2021 koulutusvastaava Raija Romppaiselle sähköpostilla: mnl.uudenmaanpiiri@gmail.com.

Maanpuolustusnaisten Liitto ry toimii aktiivisesti ympäri Suomea ja on itsenäinen puolueisiin sitoutumaton naisten vapaaehtoinen maanpuolustusjärjestö. Tavoitteena on lisätä naisten maanpuolustustahtoa ja vahvistaa jäsenten henkistä ja fyysistä kuntoa. Liitto edistää turvallisuus- ja varautumistaitojen koulutusta ja kannustaa naisia kouluttautumaan arjen häiriötilanteisiin ja poikkeusolojen tehtäviin.