Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jatka lausetta | Kulttuurituottaja Tommi Muhli: ”Kannattaa tehdä ennemmin kuin jättää tekemättä”

Juttusarjassa tutut vihtiläiset paljastavat itsestään uusia asioita.

En olisi ikinä uskonut... että jonain päivänä omistan hirsisen omakotitalon ja navetan Vihdin maaseudulla peltojen keskellä.

Olen virkeimmilläni... vähän ennen puolta päivää täyden kahvipannullisen jälkeen.

Olen loistava… unohtamaan isoja ja pieniä asioita hyvin nopeasti. Miulla on yleensä niin monta rautaa tulessa työssä ja vapaalla, että muistini ei pysy menossa mukana – varsinkaan henkilökohtaisen elämäni asioissa. Onneksi perhe ja lähimmät ystävät alkavat olla ymmärtäväisiä tämän valuvian suhteen.

Suurin asia jonka olen oppinut elämäni aikana on… että kannattaa tehdä ennemmin kuin jättää tekemättä.

Haluaisin matkustaa… Tokioon yhdessä puolisoni kanssa. Olen kerran työn merkeissä päässyt käymään Tokiossa ja kaupungin hallittu kaaos, ruoka sekä kulttuurin omaleimaisuus ja äärimmäisyydet kiehtovat suuresti.

Noloa myöntää, mutta… maksan useimmiten kaikki laskuni myöhässä. Henkilökohtaisen elämäni talousasiat aiheuttaa eniten ristiriitoja ja mielipahaa elämässäni. En tiedä mitään vastenmielisempää vapaa-ajan tuhlausta, kuin keskustella rahasta tai hoitaa raha-asioitani.

Haluaisin oppia… olemaan enemmän läsnä. Olen hyvin levoton mieleltäni ja ajatukseni lähtee vaeltamaan herkästi. Olisi kiva oppia rauhoittumaan, varsinkin kotona perheen seurassa. Elokuvat, sarjat, kirjoittaminen, musan tekeminen ja kirjat ovat keinojani saada ajatukset fokusoitua ja antaa mielen rentoutua.

Kymmenen vuoden päästä olen… toivottavasti 50-vuotias punkkari, joka edelleen jaksaa lyödä kerta toisensa jälkeen päätään seinään kokeillakseen molempien kestävyyden.

Kotini paras puoli on… lämpö.

Voisin syödä pelkästään… sushia, raakaa kalaa ja erilaisia itämaisia tulisia ja etikkaisia salaatteja.

Jännitän… julkista esiintymistä joka päivä enemmän kuin edellisenä.

Jos saisin yhden toiveen, toivoisin… että vuorokaudessa olisi enemmän tunteja.

Vihdissä rakastan… avoimia ja lämpimiä ihmisiä, sekä halutessaan mahdollisuutta omaan rauhaan.

Tunnen vastustamatonta halua… sulkea kaikki avoimet kaapin ovet. Minua häiritsee uskomattoman paljon, jos joku jättää esim. keittiössä kaapin ovet auki otettuaan sieltä jotain.

Inhoan luonteessani sitä, että… haalin kalenteriini hirveästi mielenkiintoisia projekteja, vaikka tiedän ettei minulla oikeasti olisi aikaa niille.

Hyvä ystävä on... päivän kulusta huolimatta sinua varten myös huomenna.

Minut saa liikuttumaan... Disneyn Leijonakuningas -elokuva ja lasteni leikkien seuraaminen.

Kun kukaan ei näe… harjoittelen laulamaan harmonioita. Voin kuvitella, että ulkopuoliselle kyseinen toiminta saattaisi vaikuttaa hyvin mielenvikaiselta.

En voi sietää… tyhmyyttä ja kaikkea ihmisiä epätasa-arvoistavaa ajattelua.

Minulla on pakkomielle… karkkeihin. Syön aivan liian paljon karkkia, varsinkin iltaisin ennen nukkumaanmenoa.

Ihailen… taiteellisesti lahjakkaita ja laatikon ulkopuolelle ajattelunsa ulottavia ihmisiä.

Jokaisen kannattaisi joskus lukea… Harry Potter -kirjasarja alusta loppuun. Velhomaailma avasi ajatteluani erilaisuuden vielä laajemman hyväksynnän suhteen ja käytännössä pelasti mielenterveyteni pakokeinona kiireen keskellä.