Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin lukio ja BF-Lento -lentokoulu aloittavat ilmailualan yhteistyön – teoriaopintoihin valittu kymmenen motivoitunutta opiskelijaa

Vihdin lukiota on toivottu ilmailulukioksi jo pitkään. Askel siihen suuntaan otetaan tänä syksynä: ilmailualan yhteistyö on alkamassa lukion ja Nummelan lentokentällä toimivan BF-Lento -lentokoulun välillä.

BF-Lento tarjoaa Vihdin lukion opiskelijoille mahdollisuuden opiskella yksityislentäjän (PPL A) lupakirjaa varten opiskeltavan teoriakoulutusohjelman lukio-opintojen ohella. Teoriaopintoihin on valittu mukaan kymmenen motivoitunutta ja sitoutunutta opiskelijaa.

Teoriapaketti opiskellaan yhden lukuvuoden aikana. Se sisältää viisi kahdeksan tunnin mittaista lähiopetuspäivää ja lisäksi itsenäistä opiskelua noin 100 tuntia.

Teoriaopintojen aikana voi päästä omakustanteisesti lentämään tutustumislento kurssin opettajan kanssa. Halutessaan voi jatkaa opintoja BF-Lento Oy:ssä ja suorittaa yksityislentäjän lupakirjan omakustanteisesti.