Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

Pääkirjastossa aloittaa uusi kirjastokoira

Vihdin pääkirjastossa on jälleen varattavissa aikoja kirjastokoiralle. Uusi kirjastokoira on 9-vuotias espanjanvesikoira Namu.

Kirjastokoiran tehtävänä on kuunnella kun lapsi tai aikuinen lukee ääneen kirjaa. Lukuhetki kirjastokoira kanssa on hauska tapa vahvistaa lukutaitoa.

Lukuhetken voivat varata kaikki jotka haluavat harjoitella ääneen lukemista, myös aikuiset. Namu ei arvostele ja anna ohjeita, kiitoksena lukuhetkestä Namu haluaa vain rapsutuksen. Luettavan kirjan voi valita Namun kirjakorista tai lukija voi tuoda omankin kirjan mukanaan. Namun kanssa voi myös harjoitella aakkosia.

Yksi lukuaika on 20 minuuttia. Lukuajat ovat klo 18-19 välillä tiistaisin 28.9., 12.10., 26.10., 9.11., 23.11., ja 7.12. sekä lauantaina 23.10. klo 12-13. Ajanvaraus pääkirjastossa paikanpäällä tai puhelimitse numerosta 044 493 1337. Lukuhetket pidetään pääkirjaston satuhuoneessa ja ne ovat maksuttomia.

Kirjastokoiratoiminta on osa eläinavusteista toimintaa ja se perustuu vapaaehtoisuuteen.