Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Unicef: Nukkemyyntinäyttely Vihdin kirkonkylän kirjastossa

Vihdin Unicefin vapaaehtoisten tekemiä Anna ja Toivo -nukkeja sekä hellyttäviä pehmoeläimiä kuten koiruleita, aaseja, pingviinejä ja yksisarvisia on esillä lokakuun ajan, 1.10.–29.10., Vihdin kirkonkylän kirjastossa (Nietoinkuja 1, kirkonkylä).

Tilauslista on henkilökunnalla ja tuotteita pystyy tilaamaan kirjaston palveluaikoina (ma-ti 13-19, ke-pe 11-16 ja la 10-15). Tilatut tuotteet saa itselleen näyttelyn päätyttyä.

Näyttelyssä on vitriineissä tietoa Unicefin toiminnasta sekä muun muassa mittanauha, jonka avulla näkee, onko lapsi aliravittu.

Unicef on toimittanut elintärkeitä tarvikkeita kaikkein heikoimmassa asemassa oleville ja työskennellyt lasten ja perheiden hyväksi jo 65 vuotta. Unicef jatkaa työtään myös eri puolilla Afganistania. Lapset ovat kriiseissä ja katastrofeissa kaikkein haavoittuvimmassa asemassa.

Unicef-vapaaehtoiset myyvät nukkeja 29.11.–4.12. joulupuodissa, Myyrin liiketalossa (Myyrintie 2, kirkonkylä). Fuchsian ja Iloisen Ketun tuotteet ovat tilassa pidempään, joten myymälästä löytyy valikoima nukkeja, käsitöitä ja kortteja pidempäänkin.