Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

Hirvikolarista tuli myös ketjukolari

Hirvikolarista tuli myös ketjukolari moottoritiellä Vihdin Huhmarissa viikko sitten sunnuntai-iltana. Kahdessa erillisessä onnettomuudessa oli osallisina neljä henkilöautoa. Autoissa oli yhteensä seitsemän henkilöä, joista poliisin mukaan yksi kuljetettiin sairaalaan ja toinenkin valitteli päätään.

Helsinkiin päin ajanut henkilöauto törmäsi isokokoiseen sarvipäähirveen. Tapahtumapaikka oli noin 500 metriä Porintien rampilta Helsingin suuntaan ja -aika noin kello 20.30.

Takana tulevien autojen turvavälit olivat liian pienet, mistä seurasi kolmen auton peräänajo. Hirveen törmännyt autoilija ei osunut muihin autoihin eikä myöskään loukkaantunut.

Paikalliset SRVA- eli suurrriistavirka-avun yhdyshenkilöt korjasivat hirvenruhon pois.

Kyseessä olevalle moottoritien Veikkolan–Palojärven osuudelle odotellaan edelleen riista-aitaa.

– Moottoritie on erityisen paha paikka hirvieläinkolareille, koska nopeudet ovat kovat. Onneksi nyt selvittiin vähällä, ja onneksi autojen turvavarusteet ovat hyvät, sanoo liikennevalvonnan komisario Hannu Kontola Länsi-Uudenmaan poliisista.