Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

Vanhan ajan vakuutusmies Raimo Ylikarjula lähti eläkkeelle – Koti Nummelassa, kesäpaikka Sievissä, tavoitteena aloittaa myös karavaanariharrastus

Myyntipäällikkö Raimo Ylikarjulan eläkkeellelähtöä juhlistettiin vakuutusyhtiö LähiTapiolan konttorissa Nummelassa perjantaina. Työtovereita oli maljaa nostamassa aamulla, ja loppupäivä oli varattu asiakkaille. Raimon viimeinen työpäivä oli maanantaina, ja lomien jälkeen eläkepäivät alkavat ensi vuoden alussa.

LähiTapiola Etelän toimitusjohtaja Ari Lagerström kehui pitkäaikaisen työntekijän sosiaalisia verkostoja ja taitoja:

– Raimo Ylikarjula on niin sanottu vanhan ajan vakuutusmies. Hänelle asiakas on aina ykkönen, ja niin asiakkaiden kuin LähiTapiola Etelän johdon luottamus häneen on ollut erinomainen. Raimon verkostot ovat ylivertaisia, ja työskentely on ollut niiden avulla tuloksellista ja hyväntahtoista. Kun yhteistyö Raimon kanssa alkoi 2013, oli minun tavattava hänet henkilökohtaisesti, koska kaikki puhuivat hänestä pelkästään myönteistä.

Nummelalainen Raimo Ylikarjula täyttää 65 vuotta tammikuussa. Hän on työskennellyt LähiTapiolassa 2000-luvun alusta asti. Paikallispalveluyrittäjänä Nummelassa hän toimi vuosina 2000–12 tuottaen toimistopalvelut Tapiola-ryhmälle. Tämän jälkeen hän työskenteli LähiTapiolan edustajana ja vuodesta 2014 myyntipäällikkönä Nummelan alueella.

– Lämpimät kiitokset koko Etelän henkilökunnalle sekä asiakkaille näistä kaikista hienoista vuosista! Vielä en ole kerinnyt ajatella eläkkeelle jäämistä kovinkaan paljon, koska töitä tehdään täysillä loppuun asti, sanoo Raimo.

Keilailua, mökkeilyä, luontoa, golfia ja järjestöjä.

Raimon perheeseen kuuluvat vaimo, kaksi aikuista lasta ja kaksi lastenlasta, joiden harrastuksia isoisä mielellään tukee. Raimo asuu kerrostalossa Nummelan keskustassa ja harrastaa muun muassa keilailua, mökkeilyä, luontoa, golfia ja järjestötoimintaa muun muassa Nummelan Killassa.

Suunnitelmia eläkepäivien viettämiseen on jo: ajanviettoa kesäpaikassa Sievissä ja esimerkiksi oman hyvinvoinnin ylläpitoa ja edistämistä terveellisillä elämäntavoilla. Tavoitteena on aloittaa myös karavaanariharrastus.