Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin kuvataidekoulu mukana Palman katutaidenäyttelyssä: yhteisteoksen teemana eläimet

Vihdin kuvataidekoulu toteutti Palman katutaidenäyttelyyn oppilaiden yhteisteoksen, jossa oppilaat pääsivät kokeilemaan sapluunagraffitin tekemistä.

– Pienemmät oppilaat toteuttivat teoksensa töpöttelemällä sapluunan läpi ja isommat oppilaat käyttivät spraymaaleja, kertoo kuvataidekoulun rehtori Liisa Pöllänen.

Oppilaiden yhteisteoksessa oli väljä lähtöteema erilaisissa eläimissä, jotka elävät joko veden alla, maan alla, maan pinnalla tai ilmassa.

– Monennäköistä vipeltäjää Kuvikselle varatulta seinältä voikin löytää, Pöllänen hymyilee.

Vihdin kunnan kulttuuripalveluiden järjestämä katutaidenäyttely on toteutettu piakkoin purettaviin Palman alueen kiinteistöihin Nummelan keskustan tuntumaan. Näyttelyn taiteellisena tuottajana on toiminut vihtiläistaiteilija Salla Ikonen, ja näyttelyssä on teoksia useilta kotimaisilta taiteilijoilta. Vihdin kuvataidekoulun teos löytyy Palman alueella Mustikkatien puoleisesta päästä.

Katutaidenäyttely avattiin viime lauantaina Palma Art Night -avajaistapahtumalla. Avajaisten jälkeen näyttely avoinna kaikille ja näyttelyyn on ilmainen sisäänpääsy. Ulkoteoksiin voi käydä tutustumassa vapaasti itselleen sopivana ajankohtana.

Palma Art -katutaidenäyttely osoitteessa Vihdintie 30, Nummela.