Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

Vihdin kunnanjohtajan budjettiesitys: | Kunnan viestintään ja luparuuhkaan tarvitaan uudet vakanssit

Kunnanjohtaja Erkki Eerola esittää kahta uutta, vakinaista vakanssia ensi vuoden alusta Vihdin kunnan organisaatioon: viestintäasiantuntijaa ja kaavoitusinsinööriä.

Useat kehyskunnat käyttävät viestintään jopa satoja tuhansia euroja vuodessa. Vihti on jäänyt viestinnässä pahasti jälkeen, joten viestintäasiantuntija olisi tarpeen. Nyt kunnan viestinnän ja markkinoinnin palveluja tuottaa Vihdin kunnassa yksi henkilö.

Kaavoitusinsinöörin vakanssi tarvitaan, jotta pystyttäisiin nopeuttamaan poikkeuslupien ja suunnittelutarveratkaisujen käsittelyä.

Eerola lisäsi omaan esitykseensä myös kaksi uutta kuraattoria ja lukion virkavararehtorin. Kuraattoreita koskeva lainsäädäntö on muuttumassa ja lukion luottamustoimisen vararehtorin työmäärä kasvanut.

Talousarvioesitykseen sisältyy kaikkiaan seitsemän vakinaisen työntekijän lisäys vuoden 2022 aikana. Ne mukaan lukien kunnan henkilöstökustannukset olivat ensi vuonna 50,4 miljoonaa euroa – kasvua 3,3 prosenttia verrattuna kuluvan vuoden muutettuun talousarvioon.

Vihdin kunnan palveluksessa oli viime vuoden lopussa 1 190 työntekijää, joista 950 vakinaisia, 210 määräaikaisia sekä 30 työllistettyjä ja oppisopimuksella olevia.

Kunnan työhyvinvointitoiminnan tavoitteena on jatkaa psykososiaalisen kuormittumisen varhaista tunnistamista.