Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lentopalloa: ViLePan naiset kaatoi Haminan Arsin

Hienoja otteita esittivät ViLePan naiset paikallissarjan ottelussa, jossa vastaan asettui lohkon kakkonen Haminan Arsi. Lentopallo-ottelu käytiin Nummelan Luksian salissa perjantaina 22.10..

Valmentajakaksikko Petri Munck ja Pekka Kolehmainen lähtivät liikkeelle ensimmäiseen erään kokeneella kuusikolla. Peliä pyöritti passarin tontilla Marika Lemminkäinen ja hän sai ei pelkästään laiturit vaan myös keskarit yltämään hienoihin suorituksiin.

Keskeltä Melinda Munck hyökkäsi hienosti 10 pisteen arvoisesti sekä kapteeni Ronja Kuusisto seitsemän. Laura Lindholm esiintyi tapansa mukaan varmasti ja teki kahdeksan pistettä.

Toisessa ja kolmannessa erässä nähtiin myös joukkueen nuorimpia kentällä. Mette ja Muusa Helminen suoriutuivat mallikkaasti yleispelaajan tontilla ja passari Ella Siikaluoma pelasi rohkeata passipeliä kolmannessa erässä. Kentällä nähtiin myös ensimmäistä kertaa Elina Ruosteoja liberon tontilla yhdessä Tara Ripatin kanssa. Vastaanotot ja puolustuspallot nousivat molemmilta hienosti passarille. Ottelun syöttökuningatar oli Anni Vainio, joka sai vastustajan puntit tutisemaan kylmänviileillä ”pommeillaan”. Ottelu päättyi selkeään ViLePan 3-0 voittoon.

Alkusarjan otteluiden perusteella ViLePa jatkaa nyt ylempään jatkosarjaan, joten pelit Luksialla jatkuvat. Kotiottelut pelataan perjantaisin kello 18.30 Luksialla.

Seuraavaksi ViLePa kohtaa kotiluolassaan Perttulan Tähden 29.10.Tapahtumaan on vapaa pääsy.