Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kunnanhallitus torppasi Vihdin maauimalan rakentamisen äänin 6–2: Asia ei etene valtuuston käsittelyyn

Vihdin kunnanhallitus päätti, että kunta ei myönnä lainaa Vihdin Jäähalli Oy:lle maauimalan rakentamista varten. Antolainausta on mahdollista arvioida uudestaan kun Vihdin kunnan taloustilanne paranee ja liikuntapuiston rakentuminen edistyy. Päätös keskiviikkona 3.11. pidetyssä kokouksessa syntyi äänestysten jälkeen 6–2.

Keskustelun kuluessa kunnanjohtaja Erkki Eerola muutti päätösehdotustaan seuraavasti: ”Kunnanhallitus päättää, että kunta ei myönnä antolainaa Vihdin Jäähalli Oy:lle maauimalan rakentamista varten. Antolainausta on mahdollista arvioida uudestaan kun Vihdin kunnan taloustilanne paranee ja liikuntapuiston rakentuminen edistyy.”

Kunnanhallituksen 1. varapuheenjohtaja Veli-Matti Laitinen (ps.) esitti jäsen Tiina Haapalan (ps.) kannattamana, että kunnanhallitus päättää myöntää antolainaa Vihdin Jäähalli Oy:lle maauimalan rakentamista varten. Nimenhuudolla suoritetussa äänestyksessä kunnanjohtajan ehdotus sai kuusi ääntä. Kunnanjohtajan esitystä kannattivat Leevi Pursiainen (kok.), Anu Rajajärvi (sd.), Mikko Lasanen (kesk.), Markku Pietilä (kok.), Ida Välimaa (vihr.), Erkki Aronen (sd.). Laitisen ehdotus sai kaksi ääntä. Ehdotusta kannattivat Veli-Matti Laitinen ja Tiina Haapala. Näin ollen kunnanhallitus hyväksyi tältä osin kunnanjohtajan päätösehdotuksen.

Kunnanhallituksen 1. varapuheenjohtaja Laitinen esitti jäsen Haapalan kannattamana, että kunnanhallitus päättää, että asia viedään äänestystuloksesta huolimatta valtuuston päätettäväksi. Nimenhuudolla suoritetussa äänestyksessä kunnanjohtajan ehdotus sai kuusi ääntä. Ehdotusta kannattivat: Pursiainen, Rajajärvi, Lasanen, Pietilä, Välimaa ja Aronen. Laitisen ehdotus sai kaksi ääntä. Ehdotusta kannattivat Laitinen ja Haapala. Näin ollen kunnanhallitus hyväksyi kunnanjohtajan päätösehdotuksen.

Vihdin kunnanhallituksessa on yhdeksän jäsentä. Jäsen Tuija Sundberg (kok.) oli kokouksesta pois. Hänellä ei ollut varajäsentä kokouksessa.