Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

Vihdin kirkonkylään suunnitteilla uudet Sankarlan tilat – Nuoret mukaan suunnittelemaan

Vihdin seurakunnassa suunnitellaan Vihdin kirkonkylällä sijaitsevan seurakuntatalon uudelleen käyttöä.

Seurakunnan nuorisotyö järjestää kirkonkylällä ja lähistöllä asuville nuorille mahdollisuuden tulla kertomaan ajatuksiaan, toiveitaan ja tarpeitaan uuden kirkonkylän Sankarlan toimintaan. Nuoret itse pääsevät jo nyt suunnitteluvaiheessa vaikuttamaan, millainen tila heille tulisi olemaan. Asiasta tiedottaa Vihdin seurakunta.

Tarjolla yhteiskoululla järjestettävässä tilaisuudessa pientä purtavaa ja läsnä johtava nuorisotyönohjaaja Jari-Pekka Järvinen, nuorisotyönohjaaja Maarit Tampio, lastenohjaaja Jaana Mäkinen ja hallintojohtaja Tapio Yliluoma.

Sankarla kirkonkylälle -keskustelutilaisuus järjestetään Vihdin kirkonkylällä sijaitsevassa Vihdin yhteiskoulun ruokasalissa.torstaina 18.11.2021 klo 17.

Sankarla on Vihdin seurakunnan nuorten kokoontumispaikka Nummelan seurakuntakeskuksessa. Sankarlassa on toimintaa kaikenikäisille nuorille koululaisista alkaen. Toimintaa ohjaavat nuorisotyönohjaajat ja nuoret itse.

Vihdin kirkonkylällä keskeisellä paikalla sijaitseva seurakuntatalo on ollut poissa käytössä kaksi vuotta rakennuksessa ilmenneiden sisäilmaongelmien vuoksi. Ongelmiin on löytynyt ratkaisuja ja tällä hetkellä tiloja remontoidaan. Vuonna 2022 rakennuksesta tullaan ottamaan käyttöön mm. juhlatiloja ja aiemmin kirkkoherranvirastona tunnettu puoli. Juurikin kirkkoherranviraston tiloihin on nyt suunnitteilla uudet Sankarlan tilat.