Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hyvää elämää -luentosarja käynnistyy Vihdissä – vieraana muun muassa unitutkija Markku Partinen

Vihdin rotaryklubi ja Hiiden Opisto järjestävät yhteistyössä Hyvä elämä -luentosarjan, joka juhlistaa samalla Hiiden Opiston 20-vuotista toimintaa. Luennoilla kuullaan alansa asiantuntijoita, joiden luennot käsittelevät hyvän elämän peruselementtejä: henkistä hyvinvointia, terveyttä, liikuntaa, ravintoa ja unta. Kaikki aiheet ovat mitä ajankohtaisimpia ja kaikkia ihmisiä omakohtaisesti koskettavia. Luennot pidetään kerran kuussa tiistaisin klo 18–19 Vihdin lukion auditoriossa, Hiidenvedentie 3, Nummela. Ne ovat kaikille avoimia ja maksuttomia, mutta ennakkoilmoittautumista pyydetään Hiiden Opiston ilmoittautumisjärjestelmän kautta.

Ensimmäinen luento on luvassa tiistaina 7.12. klo 18, ja sen pitää nummelalainen Tapio Aaltonen, joka tunnetaan teologina, yrittäjänä, luennoitsijana ja kirjailijana. Aaltosen aiheena on Voi hyvin henkisesti.

Seuraava luentosarjan luento on 18.1.2022, jolloin puhumaan saapuu Mieli ry:n asiantuntijalääkäri Meri Larivaara. Hän puhuu teemasta Mielenterveys, hyvän elämän voimavara. Seuraava luento on 1.2.2022, jolloin liikuntalääketieteen ja kliinisen fysiologian erikoislääkäri, urheilulääkäri Arja Uusitalo puhuu terveydestä ja liikunnasta hyvän elämän tukena

Elintarviketieteen yliopisto-opettaja Eeva Voutilainen saapuu puolestaan 1.3. puhumaan ravinnosta ja unitutkija, professori Markku Partinen saapuu puhumaan unesta 12.4.