Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

NuPSilla huutokauppa vähävaraisten lasten harrastuksen tueksi – kaupan Paulus Arajuuren pelipaita ja jääaikaa Tolvasen veljesten kanssa

Nummelan Palloseura järjestää toista kertaa huutokaupan, jonka tuotoilla tuetaan vähävaraisten perheiden jalkapalloharrastusta. Huutokaupan tuotto menee lyhentämättömänä seuran vähävaraisten rahastoon, jonka avulla moni lapsi voi jatkaa harrastustaan NuPSissa.

Huutokauppa järjestetään osana NuPSin juhlagaalaa lauantaina 27. marraskuuta. Meklarina toimii kansainvälinen Fifa-tuomari Mikko Vuorela, joka toteaa, että tarjolla on tänä vuonna paljon huikeita huutokohteita.

Ykköskohteena hän mainitsee yhteisen jääajan jääkiekkoilijaveljesten Eeli, Atte ja Joona Tolvasen kanssa.

– Joskus oli sellainen mainos, jossa sanottiin, että mitä ei rahalla saa. Tämä on sellainen juttu mitä ei rahalla saa, paitsi nyt tämän yhden kerran saa, kuvailee Vuorela.

– On harvinaista herkkua, että tuollaisesta pääsee nauttimaan.

Toinen nosto on jalkapalloilija Paulus Arajuuren maajoukkueen pelipaita joukkuetovereiden nimikirjoituksilla.

– Paulus Arajuuri, hymyilevä viikinki, lopetti ansiokkaan maajoukkueuransa juuri ja tilanne on se, että tuollaista paitaa ei tule enää olemaan, toteaa Vuorela.

Lisäksi huudettavana on muun muassa pelimailat Jokereiden varakapteenilta Brian O’Neilliltä ja NHL-tähti Mikko Koskiselta, koripallo hallitsevalta Suomen mestarijoukkueelta Salon Vilpakselta sekä pelipaidat KuPSin kapteenilta Nana Boatengilta, belgialaisen Genk-joukkueen Jere Uroselta, LP Viestin kapteenilta Anna Czakanilta, FC Lahden kapteenilta Kari Arkivuolta ja Jokereiden luottopuolustajalta Petteri Lindbohmilta.

Kaikki huudettavat tuotteet ovat nähtävillä NuPSin verkkosivuilla, missä niistä voi jättää ennakkotarjouksia gaalapäivään 27. marraskuuta klo 18.30 asti.

NuPS järjesti huutokaupan ensimmäisen kerran kaksi vuotta sitten. Vuorela toimi silloinkin meklarina.

– Huutokauppa onnistui silloinkin hyvin. Nälkä kasvaa syödessä ja toivomme, että saamme kerättyä rahastoon enemmän kuin aiemmin.

NuPSin kehittämispäällikkö Timo Tuomi toivoo, että huutokaupan ansiosta moni lapsi saisi mahdollisuuden harrastaa.

– Toivotaan, että ihmiset ja yritykset lähtisivät liikkeelle hyvän asian puolesta.

Lisätiedot www.nups.fi. Ennakkotarjouksia voi jättää 27.11. klo 18.30 asti.